Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hareketleri iyi şükür kanama vs de olmadı çok şükür ama kolum morardı her yerim ağrıyor asonsor bozuktu 4 katı indik tam girişe inerken ayağım birden kaydı sırt üstü kaydım çöple yere yapıştım resmen her yanım hala ağrıyor vAlla hiç halim yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hareketleri iyi şükür kanama vs de olmadı çok şükür ama kolum morardı her yerim ağrıyor asonsor bozuktu 4 katı indik tam girişe inerken ayağım birden kaydı sırt üstü kaydım çöple yere yapıştım resmen her yanım hala ağrıyor vAlla hiç halim yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
He valla hiç deme bana da öyle geliyor vAlla çok hareketli olur diye oğlumda öyleydi maşallahı var di bebekken de şimdi de
Kızlar 4 kattayiz asansör bozulmuştu oğlumla önce çöpe sonra fırına gidecektik merdivenler den kaydım 5 6 basamak düştüm elimin içi kaburgam kalcam sağ kolum çok ağrıyor belim de sağ kol dirseğim.morardi hemen inşallah bir şey olmaz ya