İyi günler anneler bebekleriniz kaç kg sezeryan olacaklar doktorunuz kaçıncı haftada alicak
E Eda Elizan Guest 29 Temmuz 2021 #1 İyi günler anneler bebekleriniz kaç kg sezeryan olacaklar doktorunuz kaçıncı haftada alicak
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 29 Temmuz 2021 #2 Eda Elizan' Alıntı: İyi günler anneler bebekleriniz kaç kg sezeryan olacaklar doktorunuz kaçıncı haftada alicak Genişletmek için tıkla ... Ben 16 haftalık gebeyim ilk oglum şuan 6 yaşında 5 kilo dogdu sezeryan 38 haftalıkken aldılar buda sezeryan bakalım kaç kilo dogscak
Eda Elizan' Alıntı: İyi günler anneler bebekleriniz kaç kg sezeryan olacaklar doktorunuz kaçıncı haftada alicak Genişletmek için tıkla ... Ben 16 haftalık gebeyim ilk oglum şuan 6 yaşında 5 kilo dogdu sezeryan 38 haftalıkken aldılar buda sezeryan bakalım kaç kilo dogscak
A Ayşenurr Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 285 29 Temmuz 2021 #3 Sıbelmamı' Alıntı: Ben 16 haftalık gebeyim ilk oglum şuan 6 yaşında 5 kilo dogdu sezeryan 38 haftalıkken aldılar buda sezeryan bakalım kaç kilo dogscak Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne yediniz acaba
Sıbelmamı' Alıntı: Ben 16 haftalık gebeyim ilk oglum şuan 6 yaşında 5 kilo dogdu sezeryan 38 haftalıkken aldılar buda sezeryan bakalım kaç kilo dogscak Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne yediniz acaba
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 29 Temmuz 2021 #4 Ayşenurr' Alıntı: Maşallah ne yediniz acaba Genişletmek için tıkla ... Ben zayıf bir bayanım ama hamilelikte boğazıma çok düşkünüm ben almıyorum bebek alıyor çokta saglıklı dogdu
Ayşenurr' Alıntı: Maşallah ne yediniz acaba Genişletmek için tıkla ... Ben zayıf bir bayanım ama hamilelikte boğazıma çok düşkünüm ben almıyorum bebek alıyor çokta saglıklı dogdu
E Efymhira Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 16 29 Temmuz 2021 #5 Eda Elizan' Alıntı: İyi günler anneler bebekleriniz kaç kg sezeryan olacaklar doktorunuz kaçıncı haftada alicak Genişletmek için tıkla ... 4. Sezeryanim olucak hayırlısıyla 35 haftalık 2 kilo 700 gram 38. Haftada alicak
Eda Elizan' Alıntı: İyi günler anneler bebekleriniz kaç kg sezeryan olacaklar doktorunuz kaçıncı haftada alicak Genişletmek için tıkla ... 4. Sezeryanim olucak hayırlısıyla 35 haftalık 2 kilo 700 gram 38. Haftada alicak