35 hafta grip oldum artık bez dayandıramıyorum idrarım aşırı derecede geliyo ve tutamıyorum utanıyorum ağlıyorum başına gelen varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Göktuğun annesi gül tarafından oluşturulan 35 hafta grip oldum artık bez dayandıramıyorum idrarım aşırı derecede geliyo ve tutamıyorum utanıyorum ağlıyorum başına gelen varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,534 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 35 hafta grip oldum artık bez dayandıramıyorum idrarım aşırı derecede geliyo ve tutamıyorum utanıyorum ağlıyorum başına gelen varmı
Konbuyu başlatan Göktuğun annesi gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem333

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar lütfen yardım edin hasta kilotlari bile en fazla yarım saat dayanıyo kendimden utanıyorum artık gribim öksürdükçe kaçırıyorum yatsam öksürük krizi geliyo kalksam altına kaçırıyorum ne yapacağımı bilemedim lütfen bi akıl verin
Canım asla ihmale gelmez birşey bu bende idrar sanıyordum suyum geliyormuş 3 gün kimseye birşey söylemedim en son kendimi yere attım ölüyorum ağrıdan karnımın içinde yangın vardı sanki sonuç acil sezeryana aldılar suyum bitmiş

Göktuğun annesi gül

Kayıtlı Üye
rank
Canım asla ihmale gelmez birşey bu bende idrar sanıyordum suyum geliyormuş 3 gün kimseye birşey söylemedim en son kendimi yere attım ölüyorum ağrıdan karnımın içinde yangın vardı sanki sonuç acil sezeryana aldılar suyum bitmiş
Gecmis olsun bende ağrı vs yok sancı yok öksürükle gelen idrar kacirma var ama normal bı kaçırma değil çok kaçırma 2 öksürmede hasta kilotlari var bilirsiniz o doluyo

...

Moderator
Mod
rank
Arkadaşlar lütfen yardım edin hasta kilotlari bile en fazla yarım saat dayanıyo kendimden utanıyorum artık gribim öksürdükçe kaçırıyorum yatsam öksürük krizi geliyo kalksam altına kaçırıyorum ne yapacağımı bilemedim lütfen bi akıl verin
Geçmiş olsunDoktora görünmeni tavsiye ederim canım.

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Bende de var canım merak etme öksürmekle bebeğin suyu gelmez haftan ileri ondan dolayı su olduğunu düşünüyor olabilir sin ama dediğin gibi bi bardak geliyorsa çoktan bebek susuz kalmıştır kanama olur sancı olur su biterse anlarsın bence emin olmak için sağlık ocağına bile gidebilirsin

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun bende ağrı vs yok sancı yok öksürükle gelen idrar kacirma var ama normal bı kaçırma değil çok kaçırma 2 öksürmede hasta kilotlari var bilirsiniz o doluyo
Anladım canım yinede Bi görün sen benim öksürükle falan gelmedi ama altıma kaçırıyorum sanmıştım bende oyüzden dedim

Tüm sayfalar yüklendi.