Sorum var 35 haftalık da doğum yapan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan 35 haftalık da doğum yapan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 387 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 35 haftalık da doğum yapan var mı
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle merhaba herkese 36haftalık hamileyim ve erken doğum riski var aranızda hiç 35 haftalık doğum yapan var mı varsa da süreciniz nasıl ilerledi bebek de bir sorun oldu mu küvesdr kaldı mı acba anlatır mısınız

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle merhaba herkese 36haftalık hamileyim ve erken doğum riski var aranızda hiç 35 haftalık doğum yapan var mı varsa da süreciniz nasıl ilerledi bebek de bir sorun oldu mu küvesdr kaldı mı acba anlatır mısınız
Ben 35 haftalık doğum yaptım bebeğin kilosu 2500 altında ise kuveze alırlar erken doğuma bağlı çok halsiz yorgun bitkindi 3ay ilk 4 gün içinde sarılık geçirdi çok yüksekti sarılığı sarılık için de kuveze alınır prematüre bebeklerde sarılık geçirme oranı daha yüksekmiş ilk çocuk olduğu için sütüm ilk gelmedi bebek de emmedi veya ben beceremedim üç ay boyunca sarılığı geçsin diye sütümü biberona şagdim sütüm kesilmesin diye mama verdim ( aç olan çocuk sarılık olur) doktorum dedi 3.5 aylık bronşit oldu hastanede yattık erken doğan bebeklerde solunum yolu enfeksiyonu ve bazı başka sorunlar daha sık oluyormuş dikkat et derim inşallah erken doğmaz

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35 haftalık doğum yaptım bebeğin kilosu 2500 altında ise kuveze alırlar erken doğuma bağlı çok halsiz yorgun bitkindi 3ay ilk 4 gün içinde sarılık geçirdi çok yüksekti sarılığı sarılık için de kuveze alınır prematüre bebeklerde sarılık geçirme oranı daha yüksekmiş ilk çocuk olduğu için sütüm ilk gelmedi bebek de emmedi veya ben beceremedim üç ay boyunca sarılığı geçsin diye sütümü biberona şagdim sütüm kesilmesin diye mama verdim ( aç olan çocuk sarılık olur) doktorum dedi 3.5 aylık bronşit oldu hastanede yattık erken doğan bebeklerde solunum yolu enfeksiyonu ve bazı başka sorunlar daha sık oluyormuş dikkat et derim inşallah erken doğmaz
Baya zor zamanlar geçirmişsin umarım şimdi iyidir bebeğiniz üzüldüm kolay anlar değil ve inşallah erken doğum olmaz çok da korkuyorum

M

Mono-mono ikizler

Guest
Hamileliğim boyunca erken doğum riskim vardı. Kordonları dolandığı için yakın takip gerekliydi. Son 3 hafta nst takibi için hastanede yattım. 34+3 te tek yumurta ikizlerim doğdu biri 2175 diğeri 2100 gr. 1 gün bile kalmadılar çok şükür.

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Baya zor zamanlar geçirmişsin umarım şimdi iyidir bebeğiniz üzüldüm kolay anlar değil ve inşallah erken doğum olmaz çok da korkuyorum
İnşallah çok ayakta kalmazsan olmaz Allah'ın izniyle 2yasinda Şuan dikkat ediyorum terlemesine usutmesine çocuk çabuk hastalık kapıyor hasta olan insana yaklaştırmaMaya calisiyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bu bebekten bebeğe değişir canım yani kilosuna ve bebeğin sağlık durumuna bağlı 34. Haftada doğup küveze girmeyen bebeler tanıyorum . Yada 38 haftada doğup küveze giren bebekler ( örneğin kızım ) içini rahat tut , kendiniz fazla yorma 1 hafta daha beklesin minik içeride

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bu bebekten bebeğe değişir canım yani kilosuna ve bebeğin sağlık durumuna bağlı 34. Haftada doğup küveze girmeyen bebeler tanıyorum . Yada 38 haftada doğup küveze giren bebekler ( örneğin kızım ) içini rahat tut , kendiniz fazla yorma 1 hafta daha beklesin minik içeride
Yani sağlık durumu ve kilo hakkında bu gün tekradan doktora görüncem ama umrarım dediğiniz gibi olur ilk gebeliğim olduğu içinde baya bi stres halindeyim ama mesajınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim doktorlar bu kadar ayrıntılı konuşmadıkları için stres birken iki oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.