Merhaba sevgili yoldaşlarım sanırım son çıkışa doğru yaklaşıyorum.şuan ben 33 haftalik hamileyim daha önce 36.hafta da gebelik kolestasi sebebi ile bebeğimi kaybettiğim için doktorum yine 36 doğum olur dedi riske atmayiz dedi.merak ettiğim 3 haftam var bugün Dr gittiğimde bebegin .2024 gr olduğunu söyledi 36 da doğarsa kuvoze girermi bizi ne gibi sıkıntılar bekliyor
Canım arkadaşımın da, erken dogum riski, vardı benimde aynı şekilde

bu yüzden hep kaşar muz yedik biz kilosu çok önde, gidiyordu diye kilo yapıcı yiceklere ara, vermiştim. Kaşar aşırı kilo yapıyor muz da öyle. Ablamın dogumu yaklaştığı zaman kilosu azdı yigenimin ablam, günde, neredeyse 2 kg kadar muz yemeye başladı yigenim 4 kg dogdu

kötü düşünme Allahın İzniyle Hiçbirşey olmaz. Allahın koruduğunu kimse korumuyor. Benimde düşük riskim çok çok fazlaydı. 34. Haftada, gelmek istedi doktorum sagolsun hastahanede bekledi, gitmedi ilgilendi benimle tedavi uyguladı, durdu, kızım. 38+3 de sancım başladı dogum günümde geldi. Erken dogma riski oldugu için doktorum ciger geliştirici vurmuştu istersen doktorunla Bi konuş sende gerek duyarsa vursun. Hiçç stres yapma 36 haftalıgı, yakın dogum yaptı arkadaşım çocuk çok saglıklıydı küvese almadılar bile bol bol kaşar muz ye canımcım