Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba şeker hastasıyım ve doktorum doğuma erken karar verdi 37 yada 38.haftada olması gerekiyor muş oksijen yetersiz gele bilir küveze ala biliriz dedi bu durumu yaşayan varmi kaç gün kalacak küvezde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne bileyim canım biraz korktum ilk bebeğimi kaybedince beni korku sarıyor inşallah sağ salim kavuşurum oğluma amin inşallah canım
Ne bileyim canım biraz korktum ilk bebeğimi kaybedince beni korku sarıyor inşallah sağ salim kavuşurum oğluma amin inşallah canım
30. Haftadayiz 1.600 kilosu ozamana kadar kilo alır sanırım şeker olunca bende oksijen yetersiz ola bilir dedi doktorum Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum
Kızlar merhaba şeker hastasıyım ve doktorum doğuma erken karar verdi 37 yada 38.haftada olması gerekiyor muş oksijen yetersiz gele bilir küveze ala biliriz dedi bu durumu yaşayan varmi kaç gün kalacak küvezde
38. Hafta aslında erken sayılmaz canınızı sıkmayın kesin kuveze koyarız dememiş bak alabiliriz demiş belki de hiç yatmayacak siz sakin olun hayırla kavuşun inşallah
Ben 38de yaptım bu pazartesi hiç kuvoze alınmadı illa alınacak diye bişi yok ki kilosuda çok yok 2700gram yani organlari gelişti ise sağlıklı ise korkma
Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Artık 36 haftadan sonrası erken doğum sayılmıyor çiçeğim doktorun tahmini söylemiş sana belki dediği gibi olmaz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Valla canım benim iki kız 36 da üçüncü 38 de doğdu hiç küveze girmedi o bebekle alakalı kaç gün kalacağı belki hiç kalmaz belli olmaz bil dua et , rabbi yessir duasını oku Rabbime teslim ol inşallah sorunsuz kucağına alıp evine hemen gidersin
Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Artık 36 haftadan sonrası erken doğum sayılmıyor çiçeğim doktorun tahmini söylemiş sana belki dediği gibi olmaz
Olacak olmayacak herseyi konuştu bilinçli bir anne olduğunu görüyorum çünkü şeker hastası olup sağlıklı bir bebek çok zor ola bilirdi dedi maşallah paşam hayatta kalmak için benimle tüm sorunları aşıyor Rabbım cefamı güzel eylesin çok teşekkür ederim kuzum
Olacak olmayacak herseyi konuştu bilinçli bir anne olduğunu görüyorum çünkü şeker hastası olup sağlıklı bir bebek çok zor ola bilirdi dedi maşallah paşam hayatta kalmak için benimle tüm sorunları aşıyor Rabbım cefamı güzel eylesin çok teşekkür ederim kuzum
Amin inşallah canım içimde oyle bir his var alıp evime döneceğim ertesi gün
Maşallah çiçeğim benim annemde son kardeşimi hem 41 yaşında hemde şeker,tansiyon hastasıyken doğurdu. Rabbim verdiği zaman hiçbir şey engel olmuyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Kızlar merhaba şeker hastasıyım ve doktorum doğuma erken karar verdi 37 yada 38.haftada olması gerekiyor muş oksijen yetersiz gele bilir küveze ala biliriz dedi bu durumu yaşayan varmi kaç gün
Bebeklerin 35 haftasında tüm organları olgunlaşmış oluyo.oksijen yetersiz gelmesi de her çocukda ola bilir.36 haftadan sonra küveze girmeme şansı çok büyük. Kötü hiç bişey düşünme.ola bilir de olmaya bilir de .küveze girmesi korkuku bişey değil sadece oksijeni rahat alması için yardımdır
Amin inşallah canım içimde oyle bir his var alıp evime döneceğim ertesi gün
Bebeklerin 35 haftasında tüm organları olgunlaşmış oluyo.oksijen yetersiz gelmesi de her çocukda ola bilir.36 haftadan sonra küveze girmeme şansı çok büyük. Kötü hiç bişey düşünme.ola bilir de olmaya bilir de .küveze girmesi korkuku bişey değil sadece oksijeni rahat alması için yardımdır