Sorum var 37 ates

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeni anne adayi gun tarafından oluşturulan 37 ates başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 826 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37 ates
Konbuyu başlatan Yeni anne adayi gun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar ben hamileliyimi oyrendin 4 haftalik. 37 atesim var birde kollarim ellerim agriyor.doktor bana normal dedi ilac olmaz sade bol sivi kullanmalisin dedi.sizde boyle hal oldumu? Olduysa ne yapdiniz? Ne zaman gecti?
37 normal kuzum ama sen yinede takip et . Sadece parol içebilirsin günde 3 kez oda 6 saat ara ile. Ben genellikle gebelipimde de halsiz olduğum zamanlar ballı süt ve nane limon içwrek kendime geliyorsun

Yeni anne adayi gun

Kayıtlı Üye
rank
37 normal kuzum ama sen yinede takip et . Sadece parol içebilirsin günde 3 kez oda 6 saat ara ile. Ben genellikle gebelipimde de halsiz olduğum zamanlar ballı süt ve nane limon içwrek kendime geliyorsun
Bana doktorum icme dedi 38 olmayinca bende nane limon iciyorum hafifliyor sanki

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben hamileliyimi oyrendin 4 haftalik. 37 atesim var birde kollarim ellerim agriyor.doktor bana normal dedi ilac olmaz sade bol sivi kullanmalisin dedi.sizde boyle hal oldumu? Olduysa ne yapdiniz? Ne zaman gecti?
Canım bol bol su iç ince giyin birde nane limon bal karışımı yap iç iyi gelecektir çok geçmiş olsun

Yeni anne adayi gun

Kayıtlı Üye
rank
Canım bol bol su iç ince giyin birde nane limon bal karışımı yap iç iyi gelecektir çok geçmiş olsun
Tamam canim tewekkur ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım canım ama parol zaten gebelikte tek verilen ağrı kesici onun için dedim . Nane limon hafifletiyor ise onu iç kuzum. Geçmiş olsun
Canim tewekkur ederim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
37 vücut ısısı normal kuzum dikkat le takip et bakalım yükselir ise doktora görün

Tüm sayfalar yüklendi.