37 hafta 3 günlük hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlem_ tarafından oluşturulan 37 hafta 3 günlük hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,531 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37 hafta 3 günlük hamileyim
Konbuyu başlatan Özlem_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem_

37 haftalik gebeyim

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

...

Moderator
Mod
rank
Ilık duş iyi gelir canım.Bir dene istersen.Sancılar arttıkça rahim açılıyor normalde.Bazen açılmayadabiliyor.Rabbim kolay etsin doğumunu.Sağlıkla al kucağına inşaAllah.🤗

...

Moderator
Mod
rank
Aldım ama hala gecmiyor en cok alt tarafta acayip şekilde ağrı var neden oluyor acaba açılma mi basladi yoksa
Nasılsın canım.Sancılar devam ediyormu.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer sancıların belirli aralıklarla düzenli ise mesela 7 dakikada bir gibi.doğum başlıyor demek.

Özlem_

Kayıtlı Üye
rank

Eğer sancıların belirli aralıklarla düzenli ise mesela 7 dakikada bir gibi.doğum başlıyor demek

Eğer sancıların belirli aralıklarla düzenli ise mesela 7 dakikada bir gibi.doğum başlıyor demek.
Ewet devam ediyor

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde gece sancı çektim sabaha kadar artık dayanamayıp gittim açılman yok deyip gönderdiler 3 saat sonra suyum geldi biraz oyalandım öylr hastaneye gittim 4 cm açılma var dediler süni sancıylq doğum yaptım sana tavsiyem bol bol otur kalk yap duş al

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Aldım ama hala gecmiyor en cok alt tarafta acayip şekilde ağrı var neden oluyor acaba açılma mi basladi yoksa
O alttan vuran ağrı açılma sancısı kuzum doğum başlıyor artık nst de sancın da az çıkmamış açıkçası ılık duş squat perine masajı ile hazırla kendinş doğuma bugün yarın doğurursun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar