Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stres yapıp hem kendini hem bebeği sıkıntıya sokma. Medine hurması Yemeni, merdiven inip çıkmanı, yer silme pozisyonunda hareket etmeni, yürüyüş yapmanı öneririm. Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Doktorlar bakmıyor o kadar dedim ki bugün ki doktora bakmadı artık kendi doktoruma kaldı inslalah o bakar bu kadar sancıyi boşa çekiyorsam moralim bozulur bari aşağı o kadar sancı giriyorsa açılma olsun
Hayırlı ramazanlar ablalar 37 haftalık hamileyim ama korkuyorum sancim da yok sadece ara ara adet sancisi gibi sancı girip girip çıkıyor kontrollere dahi gidiyorum doktor bebeğin suyu normal nst de sancim çıkmıyor zaten sancim yok bide yaşım küçük olduğu için riskli gebelik diyolar çok korkuyorum ya offff açılmam bile yok ankarada oturuyorum ankarada oturan ablalar bana hangi hastaneyi önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim