Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara hatırlar mısın benimle dalga geçiyordun cümleyi yanlış yazıyorum diye sana kayra telefona vuruyor demiştim her yanlış yazmam da telefon kayrada sanırım derdin aklıma o geldi şimdi
Bir ara hatırlar mısın benimle dalga geçiyordun cümleyi yanlış yazıyorum diye sana kayra telefona vuruyor demiştim her yanlış yazmam da telefon kayrada sanırım derdin aklıma o geldi şimdi
Benim oğlum da 37. Haftalık gelişimde 3500 gr görünüyordu bi doğdu 3150 Gr
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
İşte bu doktorlar yok mu teyzemin çocuğuna geöen aynı doktor 33 haftalıkken 3 kilo annesi doğsa bile sorun olmaz deyip 35 haftalıkken de çocuğu şimdi almayalım çocuk küçük 2100 kilo demil teyzem de 2 haft önce 3 kilo dediniz diyinxe laf edememiş biraz erken doğum riski varda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İşte bu doktorlar yok mu teyzemin çocuğuna geöen aynı doktor 33 haftalıkken 3 kilo annesi doğsa bile sorun olmaz deyip 35 haftalıkken de çocuğu şimdi almayalım çocuk küçük 2100 kilo demil teyzem de 2 haft önce 3 kilo dediniz diyinxe laf edememiş biraz erken doğum riski varda