Sag salim al kucagina canim😍❣️💝
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 12 Ekim 2022 #11 Sag salim al kucagina canim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 12 Ekim 2022 #12 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 12 Ekim 2022 #13 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum