Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar çok şükür 39+1 haftalikta doğum yaptım. Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin herkesin yardımcısı olsun amin insllh gözün aydın cnm bnm günler gecmiyr 33 haftaligim bacak araları çok ağrıyor
Tarifi imkansız bı sancı. Sadece kaç dakikaya düştüğünü takip et. Benim 15 dk da bir sancı giriyodu gece 12 de sonra sabah 5 buçukta 8 dk ya bir düştü dayanamadım artık direk hastaneye gittim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ahh kuzunu kucagina aldin artik tam bir anne oldun artik
Gecmis olsun . Hayirli bal evlat olsun insallah saglikli huzurlu mutlu bereketli omru olsun . Ayagina tas deymesin . Güleç yüzlu olsun . Annesine babasina vatanina hayirli evlat olsun .
Tarifi imkansiz birsey yasadin hamilelikten doguma mucizen simdi kucaginda kendinede bebeginede iyi bak kuzum
Tarifi imkansız bı sancı. Sadece kaç dakikaya düştüğünü takip et. Benim 15 dk da bir sancı giriyodu gece 12 de sonra sabah 5 buçukta 8 dk ya bir düştü dayanamadım artık direk hastaneye gittim
Hayır ben özel hastaneye gittim canım. İnşallah rabbim kolaylığını veriyo sen yeterki olumlu düşün herşeyi
Hayır ben özel hastaneye gittim canım. İnşallah rabbim kolaylığını veriyo sen yeterki olumlu düşün herşeyi
7 cmle gittim 1 saat içinde doğumum gerçekleşti canım
7 cmle gittim 1 saat içinde doğumum gerçekleşti canım