4 5 aylik bebegi olablar bakabilir mi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilanreyyan tarafından oluşturulan 4 5 aylik bebegi olablar bakabilir mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 608 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 5 aylik bebegi olablar bakabilir mi?
Konbuyu başlatan Dilanreyyan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 ayı bitirdik kızım oyuncak tutuyor ama ağzına götürüyor onu nasıl oylayabilirim sıkılıyor yatmaktan kucağıda pek sevmez sürekli tv baksın istemiyorum çok ilgisini çekiyor çünkü sizler neler yapiyorsunuz

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Cnm oyuncak tutuyorsa çıngırakkar alıp verebilirsin. İki elinide doldur oyuncakla birbirine vurmayı öğret. Örümceğe koy dik durursa kucakta gibi hissediyo o zaman durur. Yere yatırıp konus oyna onunla saga sola yuvarla yavasça. Ben hp öle yaparım. Tabi izleyecek arada tv de ona yaoacak bişi yok. Bi de elini yada oyıncagı agızına götürsün bırak o bu sekikde çevreyi keşfediyor. Sadece oyuncaklarını sık sık yıka yeterli.

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Cnm oyuncak tutuyorsa çıngırakkar alıp verebilirsin. İki elinide doldur oyuncakla birbirine vurmayı öğret. Örümceğe koy dik durursa kucakta gibi hissediyo o zaman durur. Yere yatırıp konus oyna onunla saga sola yuvarla yavasça. Ben hp öle yaparım. Tabi izleyecek arada tv de ona yaoacak bişi yok. Bi de elini yada oyıncagı agızına götürsün bırak o bu sekikde çevreyi keşfediyor. Sadece oyuncaklarını sık sık yıka yeterli.
Çıngırağı yuzune vurur diye almamıştım yarın bir alayım deneyeyim😊

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 ayı bitirdik kızım oyuncak tutuyor ama ağzına götürüyor onu nasıl oylayabilirim sıkılıyor yatmaktan kucağıda pek sevmez sürekli tv baksın istemiyorum çok ilgisini çekiyor çünkü sizler neler yapiyorsunuz
Canım benimki 8 aylık oldu doğduğundan beridir ya elleri yada oyuncakları HEP ağzında oda haklı ne yapıcak başka öyle öğreniyorlar çiçek şeklinde damak kaşıyıcısı var onlardan al benimki patlayana kadar HEP onunla oynuyordu.

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Canım zaten bebekler ellerini keşfedene kadar herşeyi aqızlarıyla tadacaklar herşeyi de aqzına qötürmesi qayet normal asla enqel olma.. çınqırak al farklı farklı ayına uyqun oyuncaklar araştırıp al.. tw de asla izletme twodasına qötürmeoyun oyna bol bol..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çıngırağı yuzune vurur diye almamıştım yarın bir alayım deneyeyim😊
Büyük zarar werecek olanları deil ben oqluma filli olanı aldım e bebekten hem ses çıkarıyor hem hışırtısı war hem minik boncukları war qayet qüzel de oynuyor yüzüne düşse bile acıtmıyorki.. bide onlar kendilerine zarar werince aqlamıyorlar başkası yapınca aqlıyorlar 😊😊.. diş kaşıyıcıları war çeşit çok aslında.. youtubeden bak araştır hanqi oyuncaklar iyise aklına yatanı al

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim kızlar araştırıp oyuncak alışverişi yapayım en iyisi😆😊

Tüm sayfalar yüklendi.