4+6yım Dr Santafer ilaç verdi kullanmaya korkuyorum?

• Konbuyu başlatan Zls
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zls tarafından oluşturulan 4+6yım Dr Santafer ilaç verdi kullanmaya korkuyorum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 496 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4+6yım Dr Santafer ilaç verdi kullanmaya korkuyorum?
Konbuyu başlatan Zls
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem3
Z

Zls

Guest
4+6yım Dr Santafer ilaç verdi kullanmaya korkuyorum aynı zamanda şu an hastanede yatıyorum sanırım demirim düştü ama gebelik ilk 3 ayında sadece folik asit kullanıldığını bildiğimden bu demir hapını kullanıp kullanmamakta kararsızım başına gelen var mı?

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
4+6yım Dr Santafer ilaç verdi kullanmaya korkuyorum aynı zamanda şu an hastanede yatıyorum sanırım demirim düştü ama gebelik ilk 3 ayında sadece folik asit kullanıldığını bildiğimden bu demir hapını kullanıp kullanmamakta kararsızım başına gelen var mı?
Cnm doktor verdiyse iç yani reçeteyi oku gebelere zarari var mı diye bak

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
İlk üç ay mide bulantısı yapar diye vermiyorlar kan hapını zararlı diye değil doktor verdiğine göre demekki çok düşük kanın bence kullan canım hiç kalkamazsin yoksa

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Eğer demirin çok düşükse ondan vermiştir canım ki doktor bile isteye sana yada bebeğine zarar verecek bir ilaç vermez normalde demir ilacı 20. Haftada veriyorlar ama benimde demir dusuklugum vardı bende baya erken başladım bu yüzden ihmal etme dedim

Ö

Özlem3

Guest
Hamlelik'te demir hapı zaten kullanılıyor neyden korkuyorsun ayrıca içmezsen kansızlıktan bebisi kaybedebiilirsin sonra pişman olma doktor bilmediği şeyi vermez bizler bu konuda doktorlar gibi mastır yapmadık.

Tüm sayfalar yüklendi.