4. Ayda kan ilaci vegaforom

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan 4. Ayda kan ilaci vegaforom başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,562 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4. Ayda kan ilaci vegaforom
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bilgili annler ben ogluma kan ilacini verdim ebe sadece kabiz yapar dedi ama bizim oglana alerji yapti sbh verdim 6 damla dedi aksama kakadan kanli gibi cis geldi biz acile gittik ama pgrendim ki bu damlanin cok zararli oldugunu artik yermiyorum saglik ocagina goturcem sizdede boyle oldumu kan ilacinin lboyasi cikmaz dedi ebede doktorda tahliller temiz acaba gercekten rengimi cikti simdi ozel aldik devletin kini kullanmiyorum
Bende hapını kullanmıştım sağlık ocağı bedava vermişti çok mide ağrısı yapmıştı birde kabızlık ferrum kullandım şimdi bebeğimde ferrum yazdı doktor hiç bi sorun olmadı kaka rengi bile normal renginde bizde 7 damla kullanıyoruz ilk başta 3 4 damla ver sorun olmazsa artır demişti doktorumuz

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Bilgili annler ben ogluma kan ilacini verdim ebe sadece kabiz yapar dedi ama bizim oglana alerji yapti sbh verdim 6 damla dedi aksama kakadan kanli gibi cis geldi biz acile gittik ama pgrendim ki bu damlanin cok zararli oldugunu artik yermiyorum saglik ocagina goturcem sizdede boyle oldumu kan ilacinin lboyasi cikmaz dedi ebede doktorda tahliller temiz acaba gercekten rengimi cikti simdi ozel aldik devletin kini kullanmiyorum
Kuzum devletin verdiği çok zararlı geçen banada verdi ama ben kullanmadım özel aldım özel al zaten uzun Bi süre gidiyo

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Ayrıca benim üstüne ebe yazmış günde 1 kez 4 damla diye seninki çok söylemiş. Ama yinede onu verme içeriğini okuduğunda bebeğin dişlerinde leke yapacağı yazıyo içinde bebeğe uygun olmayan Bi katkı maddesi varmış tam olarak ismi aklıma gelmedi. Devletin verdiği hiç Bi şeyin hayrı yok ne gaz damlası güzel ne d vitamini güzel hiç bşrş işe yaramaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen doktor bunu onerdi aldik bizde dah kullanmadik kiloya goremi veriloyor
5 aya kadar yarım ölçü 5 aydan sonra tam 1 ml ver dedi dün doktor bana cnm bende ocean kullanıyorum

Aynen doktor bunu onerdi aldik bizde dah kullanmadik kiloya goremi veriloyor
5 aya kadar yarım ölçü 5 aydan sonra tam 1 ml ver dedi dün doktor bana cnm bende ocean kullanıyorum
Bende devletin verdiğini kullanıyorum 6 aydır ama bir sıkıntı olmadı şükür canım
İçinde katkı maddesi olan paraben mi ne var cnm bebeğe iyi değilmiş. İlla şuan bişey olmasına gerek yok ki Allah korun ileride Bi sıkıntısını çekersin. Şöyle düşün hormonlu şeyleri yiyoruz bize o an bi zararı yok ama ilerleyen zamanda. Hepsinin acısı çıkıyor

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Ayrıca benim üstüne ebe yazmış günde 1 kez 4 damla diye seninki çok söylemiş. Ama yinede onu verme içeriğini okuduğunda bebeğin dişlerinde leke yapacağı yazıyo içinde bebeğe uygun olmayan Bi katkı maddesi varmış tam olarak ismi aklıma gelmedi. Devletin verdiği hiç Bi şeyin hayrı yok ne gaz damlası güzel ne d vitamini güzel hiç bşrş işe yaramaz

İçinde katkı maddesi olan paraben mi ne var cnm bebeğe iyi değilmiş. İlla şuan bişey olmasına gerek yok ki Allah korun ileride Bi sıkıntısını çekersin. Şöyle düşün hormonlu şeyleri yiyoruz bize o an bi zararı yok ama ilerleyen zamanda. Hepsinin acısı çıkıyor
Aynen cnm icinde bebek olumlerine kadar riski tasiyormus benden sonra arkadasin kizinda da kakada kan olmus ilaci hemen kesmisler anlamadim islak mendilin icinde bile olmayan parapen nasil olur bu ilacta bide biz bunu biliyoz vermiyoz bunu bilmeyen annler var yazik bebekler zehir veriyorlar bi google arastirin hic iyi bi yorum yok biz ozel aldik artik daha baslamadim

Aynen cnm icinde bebek olumlerine kadar riski tasiyormus benden sonra arkadasin kizinda da kakada kan olmus ilaci hemen kesmisler anlamadim islak mendilin icinde bile olmayan parapen nasil olur bu ilacta bide biz bunu biliyoz vermiyoz bunu bilmeyen annler var yazik bebekler zehir veriyorlar bi google arastirin hic iyi bi yorum yok biz ozel aldik artik daha baslamadim
Ocean bizde kullanmadik suan aldik ama bizde 5 aya gircez nasil yarim olcek mi

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank

Ocean bizde kullanmadik suan aldik ama bizde 5 aya gircez nasil yarim olcek mi
5 ayda tam 1 ml verilecek cnm. Haklısın bunu bilmeyen büsürü anne var. Ben devletin verdiği şeyleri bebeğime vermiyorum cnm hep adi zararlı şeyi veriyor

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
5 ayda tam 1 ml verilecek cnm. Haklısın bunu bilmeyen büsürü anne var. Ben devletin verdiği şeyleri bebeğime vermiyorum cnm hep adi zararlı şeyi veriyor
Aynen oyle cnm ebeye soyledim zararliysa neden verdiniz diye bize saglik bakanligi verdi yapacak bisey yok dedi ben kan ilacini verdim onlara neyaplarsa yapsinlar simdi bana d vitamini verdi normalde ben devit 3 kullanıyorum ama buda degisik bisey ay Allahim bide cocuga domates mi verdin diyor yada sen mi yedin dedi ben domates yesemde gecmez ki kan ilacini verince oldu dedim

Tüm sayfalar yüklendi.