Sorum var 40+1haftalık hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde elizan06 tarafından oluşturulan 40+1haftalık hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 439 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40+1haftalık hamilelik
Konbuyu başlatan elizan06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan məlek fatosh

elizan06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 40+1 haftalık oldum ama göbeğim hatla çok yukarıda inmiyor bir türlü düzenli sandım yok yalancı sancılarım iyice şiddetlendi tutumu baya kötü tutuyo nişan yok su yok açılma yok En son 38+3 haftalıken gitmiştim inmemişti kızımın kilosuna 3700 gr mdı şimdi 4 kilo olmuştur bu gidişle sezeryanmı olur acaba? normal doğum için ne yapmalıyım?

məlek fatosh

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 40+1 haftalık oldum ama göbeğim hatla çok yukarıda inmiyor bir türlü düzenli sandım yok yalancı sancılarım iyice şiddetlendi tutumu baya kötü tutuyo nişan yok su yok açılma yok En son 38+3 haftalıken gitmiştim inmemişti kızımın kilosuna 3700 gr mdı şimdi 4 kilo olmuştur bu gidişle sezeryanmı olur acaba? normal doğum için ne yapmalıyım?
Selam. Bol bol yuruyun. Merdiven inip kalkin İNŞALLAH bir iki güne kendiliğinden dogurursunuz.

Tüm sayfalar yüklendi.