Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 40 +2 deyim ama hiç sancım yok sadece baskı var alta doktor dedi en geç Perşembe yoksa yatış yapcaz suni sancı vercez hareket ediyorum yürüyorum ama fayda yok
Kızlar 40 +2 deyim ama hiç sancım yok sadece baskı var alta doktor dedi en geç Perşembe yoksa yatış yapcaz suni sancı vercez hareket ediyorum yürüyorum ama fayda yok
Bende ikinci bebegimde öyleydim yürüdüm ılık duş aldım hurma yedim be yaptıysam gelmedi sancım 40+1 de yatıs vermişti doktorum suni sancıyla dogurdum sabah 7 de yattım 7 de dogurdum korkma kucagına alınca unutuyorsun herseyi hemen ayaklanmıstım normal dogum rahat oluyor gercekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende iki bebeğimide suni sanci ile doğurdum doğum daha hizli oluyo hic korkma Allah kolaylik versin insallah bir an evvel dogurmak icin odaklan korkuyu unut
Bende ikinci bebegimde öyleydim yürüdüm ılık duş aldım hurma yedim be yaptıysam gelmedi sancım 40+1 de yatıs vermişti doktorum suni sancıyla dogurdum sabah 7 de yattım 7 de dogurdum korkma kucagına alınca unutuyorsun herseyi hemen ayaklanmıstım normal dogum rahat oluyor gercekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdi 38 haftalığız bundada hic belirti yok 40. Haftada yine suni sancı verip yatış yaptırcak doktorum büyük ihtimalle