Sorum var 40+2

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bergen tarafından oluşturulan 40+2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 670 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40+2
Konbuyu başlatan Bergen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bergen

Bergen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40 +2 deyim ama hiç sancım yok sadece baskı var alta doktor dedi en geç Perşembe yoksa yatış yapcaz suni sancı vercez hareket ediyorum yürüyorum ama fayda yok

Darkangel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40 +2 deyim ama hiç sancım yok sadece baskı var alta doktor dedi en geç Perşembe yoksa yatış yapcaz suni sancı vercez hareket ediyorum yürüyorum ama fayda yok
Bende ikinci bebegimde öyleydim yürüdüm ılık duş aldım hurma yedim be yaptıysam gelmedi sancım 40+1 de yatıs vermişti doktorum suni sancıyla dogurdum sabah 7 de yattım 7 de dogurdum 😬 korkma kucagına alınca unutuyorsun herseyi hemen ayaklanmıstım normal dogum rahat oluyor gercekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdi 38 haftalığız bundada hic belirti yok 40. Haftada yine suni sancı verip yatış yaptırcak doktorum büyük ihtimalle

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Bende iki bebeğimide suni sanci ile doğurdum doğum daha hizli oluyo hic korkma Allah kolaylik versin insallah bir an evvel dogurmak icin odaklan korkuyu unut :)

Bergen

Kayıtlı Üye
rank
Bende ikinci bebegimde öyleydim yürüdüm ılık duş aldım hurma yedim be yaptıysam gelmedi sancım 40+1 de yatıs vermişti doktorum suni sancıyla dogurdum sabah 7 de yattım 7 de dogurdum 😬 korkma kucagına alınca unutuyorsun herseyi hemen ayaklanmıstım normal dogum rahat oluyor gercekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdi 38 haftalığız bundada hic belirti yok 40. Haftada yine suni sancı verip yatış yaptırcak doktorum büyük ihtimalle
İnsalah alırım kucağıma da unuturum bu hamilik çilesini de doğum sancısı ida

Tüm sayfalar yüklendi.