Sorum var 40+3 hiç bir belirti yok 🤷🏻‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan 40+3 hiç bir belirti yok 🤷🏻‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,215 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40+3 hiç bir belirti yok 🤷🏻‍♀️
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll
H

Hava

Guest
Kızlar merdiven inip çıktım, squat yapıyorum, her gün duş alıyorum ama yok hiç bir belirti yok doğuma dair... Ne yapıcam şaştım kaldım 40+3 olduk yarın kontrolüm var sezeryan derse biraz daha bekliyim mi yoksa yatışı kabul mü ediyim çok Arafta kaldım..
Ben devlet hastanesinde doğum yapmıştım suni sancı verdiler risk olmadığı sürece
Normal doğum daha iyi bence

Hmsirehanım

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merdiven inip çıktım, squat yapıyorum, her gün duş alıyorum ama yok hiç bir belirti yok doğuma dair... Ne yapıcam şaştım kaldım 40+3 olduk yarın kontrolüm var sezeryan derse biraz daha bekliyim mi yoksa yatışı kabul mü ediyim çok Arafta kaldım..
Canim bende 40+5 aşırı derece de sancim başladı suyu gelmemişti 5 dk da bir sanci giriuordu ama açılmam olmadi aniden sezeryana alın beni dayanamiuorum dedim bebegim de kakasini yapmis iyiki açılmayı beklememisim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorların hemen sezeryan demez cnaım yarın ki kontrolde normal doğuma engel bir ley çıkmazsa ki inşallah çıkmaz o zaman. Sezeryan derler. Sen canını sıkma minik eli kulağındadıd

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum ya İnşAllahh bi sıkıntı çıkmaz. 🤲🏻 Tabii kaka mevzusu olursa ya da başka herhangi bi durum normal diye zorlamam direk sezeryanı kabul ederim. Karnım bayaa aşağı indi hareketleride çok net çok şükür bi de sağ göğsümden sürekli sıvı geliyo ne alakaysa doğumla bi ilgisi var mı bilemedim ama bakalım hayırlısı 🤲🏻🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar