40 hafta oldu belirti yok😥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Büşraomer tarafından oluşturulan 40 hafta oldu belirti yok😥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,405 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40 hafta oldu belirti yok😥
Konbuyu başlatan Büşraomer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif kpln

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 40 haftalık oldum belirti yok ne Nişan ne şu sadece arada kasiklarima ağrı gelip geçiyor. He birde başım bu aralar çok sık dönmeye başladı tavsiyeniz varmı acaba
Bende 2 gün önce normal doğum yaptım bende 40 hafta 3 günlük doğurdum hiç sancım yoktu doktora gittim suni sancı verip dogurtalim dedi ben kabul etmedim çünkü hiç açılma yoktu ertesi gün bebeğimle konuştum kızım gel artık dedim demek ki beni anladı😇😇😂 ertesi gün sancım geldi nişan geldi 3 cm açılmıştı yatış yaptım 5 saatte doğurdum suni sancı ile çok şükür kavuştuk kızıma sende korkma canım zamanı biliyor onlar 41 den sonra eğer yine sancım yoksa git hastaneye baksınlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Bende 2 gün önce normal doğum yaptım bende 40 hafta 3 günlük doğurdum hiç sancım yoktu doktora gittim suni sancı verip dogurtalim dedi ben kabul etmedim çünkü hiç açılma yoktu ertesi gün bebeğimle konuştum kızım gel artık dedim demek ki beni anladı😇😇😂 ertesi gün sancım geldi nişan geldi 3 cm açılmıştı yatış yaptım 5 saatte doğurdum suni sancı ile çok şükür kavuştuk kızıma sende korkma canım zamanı biliyor onlar 41 den sonra eğer yine sancım yoksa git hastaneye baksınlar inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Kızlar bekliyor mu o kadar erken gelirler diye duymuştum. Bizim kızda sağlıkla beklese babası askerden dönse 😂 adam 20 gün askere gidiyor onda da kızım beklemezse korkusu

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 40 haftalık oldum belirti yok ne Nişan ne şu sadece arada kasiklarima ağrı gelip geçiyor. He birde başım bu aralar çok sık dönmeye başladı tavsiyeniz varmı acaba
Canım benimde 40+5hala bişey yok çok şükür bol tekmeleri haricinde😃
Yarın gidiyorum bakalım ne olcak artık telefonlara bakmak istemiyorum ne tutuyorsun içinde diyolar😃😃😃

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bebisin nasıl 😍

Tüm sayfalar yüklendi.