4Haftalık kalbi durma ihtimali var😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan 4Haftalık kalbi durma ihtimali var😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,294 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 4Haftalık kalbi durma ihtimali var😢
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Hene olmaz canim allah ozu komek olsun bawina taxma ele weyleri yaxwi olacaq
İnşallah canım.
Korkma canım bol bol dua et strese girme Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini korusun canım senin duan daha çok kabul olur hamilesin ya dua et kuzum Allah'a sığın 🤲❤️
inşallah dualar ediyorummm ama yinedee içim rahat diyill...

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.25 ne kadar beklemem lazım ama çok korkuyorum.Kalbi dura bilirmiş yinee aynı şeylerii yaşaya bilirim.İlk hamileliyimdede öyle oldu 6 haftalık kalbi durduu 3 ayy tedavi aldık ama yine ola bilirr öylee..doktorum bana moral veriyorr amaa yinede korkuyorum..
Cnm neden öyle oluyor kan pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı iğneler var onu kullan Allah'ın izkiyle bişey olmaz bnmde iki dusugum kan pıhtılaşmasindsm oldu haberim yoktu kanımın pihtilastgindsn ilk dusugum 12 haftalık olduktnsainra düştü ikinci 4 haftalık 6 aydan sonra tekrar hamile kaldım tekrar kanamam oldu oda düşmek uzerydi 5 haftaliktim doktora gttm iğne verdi çok şükür ki atlattım işte doğum yapalı 42 gun oldu elhamdülillah. İnsallh sende sağlıklı bisekilde bu riskten kurtulup bebeğine kavusursn cnm bnm🤲♥️

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Cnm neden öyle oluyor kan pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı iğneler var onu kullan Allah'ın izkiyle bişey olmaz bnmde iki dusugum kan pıhtılaşmasindsm oldu haberim yoktu kanımın pihtilastgindsn ilk dusugum 12 haftalık olduktnsainra düştü ikinci 4 haftalık 6 aydan sonra tekrar hamile kaldım tekrar kanamam oldu oda düşmek uzerydi 5 haftaliktim doktora gttm iğne verdi çok şükür ki atlattım işte doğum yapalı 42 gun oldu elhamdülillah. İnsallh sende sağlıklı bisekilde bu riskten kurtulup bebeğine kavusursn cnm bnm🤲♥️
Caann Maşallah Çok Şükürr canım..Kan sulandırı iyne ilaç içiyorum...Tsh Hormonuu çıktıı.2.51...Onada zaten ilaç kullanıyordum.ilk hamilelyimm eşimden enfeksiyon kapmıştım o yüzden öyle olduu onadaa 3ay korunduk ve tedavi oldukk doktora gitdim her şey yolunda olduğunu söyledii ve Çocuk düşğnmeyee hazırsınızz

Tüm sayfalar yüklendi.