Sorum var 5+2 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemile N♡N♡C tarafından oluşturulan 5+2 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,333 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+2 hafta
Konbuyu başlatan Cemile N♡N♡C
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlemözkn08

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar akrabam 5+2 haftalık hamile yalnızca karnının içinde ağrılar oluyor aybaşı ağrısı gibi böyle olan varmı hiç? Bende bel ağrılarıda oluyordu o yüzden dedim bir sorayım sizde nasıl oldu♥️
Ilk haftalar adet olcakmis gibi agrilar yasamasi norml benimde oyelydi heran adet olcak gbi hssedyordum normldir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar akrabam 5+2 haftalık hamile yalnızca karnının içinde ağrılar oluyor aybaşı ağrısı gibi böyle olan varmı hiç? Bende bel ağrılarıda oluyordu o yüzden dedim bir sorayım sizde nasıl oldu♥️
Kuzum ilk haftalarda böyle ağrılar oluyor bebeğin yerleşmesimden dolayı ama sürekli ve dayanilmicak şekilde deil

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım həmin həftələrdə aybaşı ağrısı kimi ağrı olur bol bol dincəlsin özünü cox yormasın birdə ağrı uzanıb eliyəndə azalırmı keçirmi

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben 18ci haftama girdim hala karnimda ağrilar oluyor. Ilk haftalarda olmasi normal💕

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Canım həmin həftələrdə aybaşı ağrısı kimi ağrı olur bol bol dincəlsin özünü cox yormasın birdə ağrı uzanıb eliyəndə azalırmı keçirmi
Hə canım gəlib gedir ağrısı yoldaşımın qohumlarıdı gəlib bizdə qalırlar 3 il sora ilk hamiləliyidi bizdə öyrəndi elə hamilə olduğun qorxudur özünü deyirəm qorxma olur elə məndədə olub soruşmuşam hər kəsdədə olub

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Hə canım gəlib gedir ağrısı yoldaşımın qohumlarıdı gəlib bizdə qalırlar 3 il sora ilk hamiləliyidi bizdə öyrəndi elə hamilə olduğun qorxudur özünü deyirəm qorxma olur elə məndədə olub soruşmuşam hər kəsdədə olub
Hə canım lap yaxşı Allah başlayan eləsi inşaAllah sağ salamat qucağına alsın hə denən normal ama özü cox yorması cox vaxdı uzanıqlı dursun ilk ev ay biraz kirtik vaxdı vaxtdı axı Allah özü kömək olsun

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Hə canım lap yaxşı Allah başlayan eləsi inşaAllah sağ salamat qucağına alsın hə denən normal ama özü cox yorması cox vaxdı uzanıqlı dursun ilk ev ay biraz kirtik vaxdı vaxtdı axı Allah özü kömək olsun
Çox sağol canım amin inşallah sağ salamat qurtaraq🙏♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar