Sorum var 5+2 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemile N♡N♡C tarafından oluşturulan 5+2 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,333 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+2 hafta
Konbuyu başlatan Cemile N♡N♡C
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlemözkn08

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar akrabam 5+2 haftalık hamile yalnızca karnının içinde ağrılar oluyor aybaşı ağrısı gibi böyle olan varmı hiç? Bende bel ağrılarıda oluyordu o yüzden dedim bir sorayım sizde nasıl oldu♥️
İlk zamanlar bendede oldu rahim büyüyo normaldir aşırı ağrısı varsa doktoruna sorsun ama en doğru şeyi o söyler geçmiş olsun ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar akrabam 5+2 haftalık hamile yalnızca karnının içinde ağrılar oluyor aybaşı ağrısı gibi böyle olan varmı hiç? Bende bel ağrılarıda oluyordu o yüzden dedim bir sorayım sizde nasıl oldu♥️
Rahim eskisi gibi değil canım büyüyor. dinlenince geçiyor ise ve kanama lekelenme yoksa korkmasın normal. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Rahmi büyüyüp genişliyor kuzum normaldir bol bol dinlensin ağır işler yapmasın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar