Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum var5+3 hafif pembemsi lekelenmem oldu normal mi
bence bi doktora danış her bu tür seyler her zaman normal kabul edilemez ben hiç bu tür sey yaşamadım ilişki sonrasında ama biraz baktım da bu sonuçlar çıktı
Acil hastaneye gittik Doktor düşük riski olduğunu söyledi kalp atışına var mı diye baktı daha bebeğin kalp atışı yok bir hafta bekleyelim Eğer kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandıralım dedi
Acil hastaneye gittik Doktor düşük riski olduğunu söyledi kalp atışına var mı diye baktı daha bebeğin kalp atışı yok bir hafta bekleyelim Eğer kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandıralım dedi
Ki eğer daha önceden kalp atışı için ultrasonsa girmediysen bildiğim kadarıyla 6 haftadan duyulmaya başlıyor kalp atısı ve o akıntı sadece bi kere ve az geldiyse yerleşme kanmasıda olabilir ya korkma strese girme o daha zaralı
Güzel şeyler düşün canım doktorunuda değiştir daha zaten erken kalp atışı duymak için bunu böyle söyleyip kanaman içinde tedavin uygulayabilir ki bir kere olduysa dikkate alma demişti doktorum
İlişkiye girme sebebinden mi kaynaklı sebebini söyledi mi yada daha onceden kalp atışını duydun mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ki eğer daha önceden kalp atışı için ultrasonsa girmediysen bildiğim kadarıyla 6 haftadan duyulmaya başlıyor kalp atısı ve o akıntı sadece bi kere ve az geldiyse yerleşme kanmasıda olabilir ya korkma strese girme o daha zaralı
İlişkiye girme sebebinden mi kaynaklı sebebini söyledi mi yada daha onceden kalp atışını duydun mu
Ben de bilemiyorum gittiğim özel hastane beş haftalık olduğunu söylüyordu bu devlet hastanesindeki acile gittiğim Doktor 8 haftalık bu dedi hangi doktora güvenmeliyim anlamadım kendi Doktorum izinli olduğu için gidemedim bu devlet hastanesindeki doktor bir hafta içinde kalp atışı duymazsak gebelik sonlandırılır dedi
Şu an 5+3 haftaya kadar kalp atışı duyulmazsa gebelik sonlandırılır dedi Kanamam devam ediyor
Ben de bilemiyorum gittiğim özel hastane beş haftalık olduğunu söylüyordu bu devlet hastanesindeki acile gittiğim Doktor 8 haftalık bu dedi hangi doktora güvenmeliyim anlamadım kendi Doktorum izinli olduğu için gidemedim bu devlet hastanesindeki doktor bir hafta içinde kalp atışı duymazsak gebelik sonlandırılır dedi
Kalp atışı duymazsan sonlandırmadan önce başka doktora da görün canım. Progestan falan vermediler mi? Benim de 7 haftalıkken hafif lekelenmem olmuştu. 12 haftaya kadar progestan kullandım düşük riskine karşı