Sorum var 5+3 hafif pembemsi lekelenmem oldu normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zeynepinc tarafından oluşturulan 5+3 hafif pembemsi lekelenmem oldu normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 364 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+3 hafif pembemsi lekelenmem oldu normal mi
Konbuyu başlatan zeynepinc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Şu an 5+3 haftaya kadar kalp atışı duyulmazsa gebelik sonlandırılır dedi Kanamam devam ediyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben de bilemiyorum gittiğim özel hastane beş haftalık olduğunu söylüyordu bu devlet hastanesindeki acile gittiğim Doktor 8 haftalık bu dedi hangi doktora güvenmeliyim anlamadım kendi Doktorum izinli olduğu için gidemedim bu devlet hastanesindeki doktor bir hafta içinde kalp atışı duymazsak gebelik sonlandırılır dedi
Kendi doktorunu bekle yada başka bi doktora daha git her doktor 15 gün ekliyor sen son adet tarihinden hesapla ve doktorun sana ne dediyse 15 gün çıkart bu haftalık hesplama benimde başıma geldi son adrt tarihinden hesaplıyorum 15 gün falza çıkıyor tekrardan gittim biz 15 gün ekiliyoruz doktorlar olarak o da özel hastaneydi o yüzden sen adet tarihinden bu güne kadar hesapla

13 Mayısta adet oldum 24 Mayıs'ta gusül aldım
Yani yanliş bişi yapmadıysam 6 haftalık diyo

Kendi doktorunu bekle yada başka bi doktora daha git her doktor 15 gün ekliyor sen son adet tarihinden hesapla ve doktorun sana ne dediyse 15 gün çıkart bu haftalık hesplama benimde başıma geldi son adrt tarihinden hesaplıyorum 15 gün falza çıkıyor tekrardan gittim biz 15 gün ekiliyoruz doktorlar olarak o da özel hastaneydi o yüzden sen adet tarihinden bu güne kadar hesapla

Yani yanliş bişi yapmadıysam 6 haftalık diyo
1 ay 15 gün diyor bitiş tarihinden hesaplanıca

Ekli dosyalar

• IMG_1104.png
    IMG_1104.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1105.png
    IMG_1105.png
    844.2 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.