Sorum var 5+3 kese var bebek yok :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sena karakuş tarafından oluşturulan 5+3 kese var bebek yok :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 275 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+3 kese var bebek yok :(
Konbuyu başlatan Sena karakuş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aliye Çelik

Sena karakuş

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ilk bebeğim olacak inşallah. Dün ilk kez doktora gözüktüm ilk göbekten sonra vajinal baktı ikisinde de kese var ama bebek yok haftaya tekrar geldi dedi . İçim hiç rahat değil başına benzer bir durum gelen var mı yardım lütfen :(( kese görüntüsünü ekledim

Ekli dosyalar

• IMG_40CD043B-8014-402F-B3AD-24A1DEF2B6AE.jpeg
    IMG_40CD043B-8014-402F-B3AD-24A1DEF2B6AE.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 12

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba bende aynı durumdayım ben hamile olduğumu öğrendiğimde da beta 87 çıkmıştı daha sonra benim kanamam oldu hastaneye gittiğimde düşük tehlikesi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir demişti o gün beta 2104 çıkmıştı ve kese yeni görünmeye başlıyordu iki gün önce gittim 5+3 gündü son adet tarihine göre 13mm kese yi ölçtü kese var benek yok yolk saç da yok hatta 5 gün önce 6 mm ölçmüşlerdi kese de büyüme de var ama benek yok dedi bi bu haftalarda yolk saç görmeyi bekleriz ama göremedim dedi beta istedi sonuç 19500 çıktı iki gün sonra gel demişti çalıştığım için bugün gidemedim haftaya cuma ya gideyim diye düşündüm o gün 6+6 olacak herhalde o gün belli olur çok korkuyorum boş gebelik demesinden bi önceki hamileliğimde sağlıksız gebelik olmuştu çünkü 6. Haftada kalmıştı bebek kürtaj olmak zorunda kalmıştım aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum dua edin lütfen 🙏🏻
Canım 5+3 de zaten sadece boş kese görüyor bence 6+6 da benek oluşur umarım gittiğinde kalp atışınıda duyarsın rahatlarsın, geç döllenme bile olabiliyor, sen içini rahat tut dua et, rabbim her şeyin en iyisini nasip eder, 🙏

Gizemkürşat

Kayıtlı Üye
rank
Canım 5+3 de zaten sadece boş kese görüyor bence 6+6 da benek oluşur umarım gittiğinde kalp atışınıda duyarsın rahatlarsın, geç döllenme bile olabiliyor, sen içini rahat tut dua et, rabbim her şeyin en iyisini nasip eder, 🙏
Amin canım ya gerçekten öyle kötüyüm ki başka bişey düşünemiyorum resmen çok korkuyorum haftaya cuma nasıl gelecek onu bile bilmiyorum rabbimden tek istediğim gittiğimde bebeği görebilmek sağlıklı sıhhatlice artık internette okumaktan beynim sulandı resmen bu boş gebelik denen şey gerçekten insanı çok korkutuyor umarım ikinci kez başıma gelmez

Aliye Çelik

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ilk bebeğim olacak inşallah. Dün ilk kez doktora gözüktüm ilk göbekten sonra vajinal baktı ikisinde de kese var ama bebek yok haftaya tekrar geldi dedi . İçim hiç rahat değil başına benzer bir durum gelen var mı yardım lütfen :(( kese görüntüsünü ekledim
Daha çok küçük 2 haftaya kadar görürsünüz benimde aynı oldu kese var bebek gözükmüyor denildi şuan 10 haftalığız..

Tüm sayfalar yüklendi.