Bende senin gbi korkuyodum canim

ilk olarak bebeginin allerjisi var mi yok mu diye 3gun kuralinuygulayacaksin . 3 gun boyunca patates hasla yedir .3 gun Kabak haşla yedir .3 gun balkabagi 3 gun havus hasla yedir . Bebeginin cildinde poposunda kizarliklik olursa doktorunla tekrr gorus allerji olursa test yapilmasi gerekebilir . Bunlari yedirdikten sonra kahvalti olarak bir tatli kasigi tuzsuz peynir yarim yumurtanin SARİsi ve bir cay kasigi dogal pekmez karistirip bebegine kahvaltilik verebilirsin . Acele etme sen nekadar istekli olursan bebeginde okadar istahli olur . Tuz baharat şeker süt bal çilek asla kullanmiyoruz. Gunde 2 yemek kasigi yogurt verebilirsin . 10 gun sonra tam yumurta sarisi vericeksin kahvaltida . Bebek irmigi alip meyveli pureler yapip yumurtasini icine koyup kahvaltilik verebilirsin . Ben boyle basladim canim suan corbalardayiz . Bebek tarhanasi brokoli corbasi vs bebegim icin ayri yapiyorum . İnstagramin varsa eger soyliyim hesabimi canim doktorun verdigi listeyi atayim sana ordan oku daha iyi anlarsin