2 gebelik ilk çocukta 9 ay kusmuştum erkektı bunda hiç bulantım Yok normal mi
Z zeynepinc Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 6 Cumartesi saat 19:43'de #1 2 gebelik ilk çocukta 9 ay kusmuştum erkektı bunda hiç bulantım Yok normal mi
Z Zeyp0 Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 150 Cumartesi saat 20:30'de #2 zeynepinc' Alıntı: 2 gebelik ilk çocukta 9 ay kusmuştum erkektı bunda hiç bulantım Yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Benim de hiç olmadı bulantı kusma bel ağrısı binde bir oldu ve benimki de erkekti normal bence ya şükür bi sorun yoktu
zeynepinc' Alıntı: 2 gebelik ilk çocukta 9 ay kusmuştum erkektı bunda hiç bulantım Yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Benim de hiç olmadı bulantı kusma bel ağrısı binde bir oldu ve benimki de erkekti normal bence ya şükür bi sorun yoktu
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 377 Dün 23:01 da #3 zeynepinc' Alıntı: 2 gebelik ilk çocukta 9 ay kusmuştum erkektı bunda hiç bulantım Yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Bende 5 haftalık gebeyim belirtim çok az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 23:02 da Zeyp0' Alıntı: Benim de hiç olmadı bulantı kusma bel ağrısı binde bir oldu ve benimki de erkekti normal bence ya şükür bi sorun yoktu Genişletmek için tıkla ... Erkek çocukda bulantı olmaz derler doğrumu?
zeynepinc' Alıntı: 2 gebelik ilk çocukta 9 ay kusmuştum erkektı bunda hiç bulantım Yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Bende 5 haftalık gebeyim belirtim çok az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 23:02 da Zeyp0' Alıntı: Benim de hiç olmadı bulantı kusma bel ağrısı binde bir oldu ve benimki de erkekti normal bence ya şükür bi sorun yoktu Genişletmek için tıkla ... Erkek çocukda bulantı olmaz derler doğrumu?
廾azalᏝ Moderator Yönetici Mod Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,332 Bugün 00:28 #4 zehra demir' Alıntı: Bende 5 haftalık gebeyim belirtim çok az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 23:02 da Erkek çocukda bulantı olmaz derler doğrumu? Genişletmek için tıkla ... Benim kızdı ama uzun yol bile yaptım zerre bulantım olmadı her şeyi yedim içtim gemi gibi oldum valla
zehra demir' Alıntı: Bende 5 haftalık gebeyim belirtim çok az Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 23:02 da Erkek çocukda bulantı olmaz derler doğrumu? Genişletmek için tıkla ... Benim kızdı ama uzun yol bile yaptım zerre bulantım olmadı her şeyi yedim içtim gemi gibi oldum valla