Sorum var 5 haftalık gebelikte pembe ve kahverengi akıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zehra0909 tarafından oluşturulan 5 haftalık gebelikte pembe ve kahverengi akıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 162 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5 haftalık gebelikte pembe ve kahverengi akıntı
Konbuyu başlatan Zehra0909
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Zehra0909

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 haftalık gebeyim önce pembemsi sonra kahverengi akıntın oldu şimdi tekrar pembeye döndü doktora gittim progsteron ilacı verdi bunu yaşayan var mı düşük başlangıcı mı yaşayan varsa lütfen yazsın moralim çok bozuk

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 haftalık gebeyim önce pembemsi sonra kahverengi akıntın oldu şimdi tekrar pembeye döndü doktora gittim progsteron ilacı verdi bunu yaşayan var mı düşük başlangıcı mı yaşayan varsa lütfen yazsın moralim çok bozuk
Cnm ilk başlarda düşük olma tehlikesi olabilir sen ilacı kullan dınlen ağir kaldırma ilerleyen zamanda geçer

Zehra0909

Kayıtlı Üye
rank
Çalışıyorum sürekli yatamıyorum akşam geldikçe yatabılıyorum :( ama sildikçe sürekli geliyor ilaç kullanıpda düzelen var mı acaba

B

Belirsiz

Guest
Merhaba görünce hemen yazmak istedim benim de tam beş hafta üç günlükken pembe bir kanamam olmuştu İstanbul’a gezmeye gitmiştik uçağıma saatler kala olmuştu progestan hap verdi oradaki doktor neyse progestandan sonra kahverengi akıntı geldi bu sizi korkutmasın kalan kan geliyor progestanınızı tam saatinde kullanın bol bol su için yerinizden asla kalkmayın benim kanamalı bir dönemdi sürekli tekrarladı yatarken bile gelebiliyor bazen hastanede yattım bayağı ama şuan yedi aylık hamileyim canım oğlum beni bırakmadı sigaradan uzak durun su içmeyi kesinlikle ihmal etmeyin progestanı vajinal kullanın demişse doktorunuz kesinlikle vajinal kullanın ağızdan çok etkili olmuyor yeşillik ve ananas tüketmeyin en önemlisi stresten uzak durun eğer bebeğiniz sağlıklıysa sizinle kalır kendim o dönemden geçtim çok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun

Zehra0909

Kayıtlı Üye
rank
Ay içime su serptiniz vajınal yolla progestron verdi sabah 7 akşam 6.30 çalışıyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum böyle geldikçe de kötü oldum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin kullandıktan sonra sizin geçti mi benim sildikçe geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet cnm ama doktor bırak demeden bırakma sen kontrol e gitmeys devam et kalp atışı nı duydunuz mu peki
Yok 10 gün sonra gel dedi o zaman duyarsın dedi normal mi sence duyulması mı gerekiyordu bu haftada

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ay içime su serptiniz vajınal yolla progestron verdi sabah 7 akşam 6.30 çalışıyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum böyle geldikçe de kötü oldum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin kullandıktan sonra sizin geçti mi benim sildikçe geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok 10 gün sonra gel dedi o zaman duyarsın dedi normal mi sence duyulması mı gerekiyordu bu haftada
Normal cnm duyarsın inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.