Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanimlar merhaba 50 günlük bebeğim var ve resmen elini ağzına götürüp şapır şapur emmek istiyor çıkarıyorum bir süre sonra tekrar alıyor emmeyi iyice öğrenmeden bıraktırmak istiyorum fikriniz var mı ?
Hanimlar merhaba 50 günlük bebeğim var ve resmen elini ağzına götürüp şapır şapur emmek istiyor çıkarıyorum bir süre sonra tekrar alıyor emmeyi iyice öğrenmeden bıraktırmak istiyorum fikriniz var mı ?
Benimki de parmak emiyor canım 9 aylık ilk doğduğunda verdim emziği oysa ki ama emziği emmedi sürekli oguruyordu 6 aylıkken bile denedim emzik emmedi şuan uykusu gelince baş parmagini emerek uyuyor bıraktıramadim Allah'tan sadece uykusu gelince emiyor uyuduktan sonra kendisi çıkarıyor eğer emzik emiyorsa korkma canım ellerini felan kesfediyordur
Bnmde bebegim emerdi bnm hosuma giderdi cok şirin gelirdi gözüme sonra kendiliginden unuttu cnm belki seninkide birakir bir süre sonra ustune düsme düsersen inada biner
Bnmde bebegim emerdi bnm hosuma giderdi cok şirin gelirdi gözüme sonra kendiliginden unuttu cnm belki seninkide birakir bir süre sonra ustune düsme düsersen inada biner