6+2 kese var bebek ne zaman gorulur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde yigitugce tarafından oluşturulan 6+2 kese var bebek ne zaman gorulur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,569 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 6+2 kese var bebek ne zaman gorulur
Konbuyu başlatan yigitugce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

yigitugce

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz hanımlar 🙏🏻 6+2 günlük hamileyim. Geç döllenme ile hamile kaldım. Bugün doktorum kesenin içinde bebek görmediğini 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Kan değerlerim sürekli şekilde düzenli artış göstermeye devam ediyor. Böyle olup da sağlıklı gebelik geçiren var mi? Kesemiz 13.76 mm...

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz hanımlar 🙏🏻 6+2 günlük hamileyim. Geç döllenme ile hamile kaldım. Bugün doktorum kesenin içinde bebek görmediğini 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Kan değerlerim sürekli şekilde düzenli artış göstermeye devam ediyor. Böyle olup da sağlıklı gebelik geçiren var mi? Kesemiz 13.76 mm...
Canım normal anca oluşur görürsünüz bebeği daha endişe etme bebeği görüp kalp atışını duymanın 8 9 haftaya kadar süresi var

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
6+4de bende de sadece kese vardı canım 8.haftada gördüm bebeği

yigitugce

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. Cuma günü 9 haftalikken doktora gittim. Bebek oluştu mu görmek için. Ama ne yazık ki kesem de bebek oluşmamış. Dün kürtaj olmak zorunda kaldım. Herseyin hayırlısı. Güzel dilekleriniz ve moralleriniz için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hayırlısıyla yerini sağlıkla doldurur..

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. Cuma günü 9 haftalikken doktora gittim. Bebek oluştu mu görmek için. Ama ne yazık ki kesem de bebek oluşmamış. Dün kürtaj olmak zorunda kaldım. Herseyin hayırlısı. Güzel dilekleriniz ve moralleriniz için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hayırlısıyla yerini sağlıkla doldurur..
Geçmiş olsun canım benim hayırlısı böyleymiş demekki rabbim tez zamanda kccağını doldursun inşallah 🙏

Bende aynı durum söz konusu oldu geç döllenme kese göründü bebiş yoktu 1 hafta sonra gel dedi ben her ihtimale karşı yaklaş 2 hafta sonra gittim
1 hafta sonra gittiğimde yine görmezsem bunalıma girerim diye. Kalp atışlarını duymuştuk. Allah sizede nasip etsin stres yapmayın ☺️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar