Selamlar, 6. Haftaya giriş yaptım sırt ağrısı ve karın ağrıları oluyor normal mi?
S senaa Kayıtlı Üye Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Bugün 00:44 #1 Selamlar, 6. Haftaya giriş yaptım sırt ağrısı ve karın ağrıları oluyor normal mi?
Zeyp0 Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 285 Konum Ankara Bugün 01:43 #2 senaa' Alıntı: Selamlar, 6. Haftaya giriş yaptım sırt ağrısı ve karın ağrıları oluyor normal mi? Genişletmek için tıkla ... Çok normal benimde belim karnım ağrırdı ki daha yolun başındasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senaa' Alıntı: Selamlar, 6. Haftaya giriş yaptım sırt ağrısı ve karın ağrıları oluyor normal mi? Genişletmek için tıkla ... Çok normal benimde belim karnım ağrırdı ki daha yolun başındasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
S senaa Kayıtlı Üye Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Bugün 02:04 #3 İçimi rahatlattınız teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Zeyp0 Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 285 Konum Ankara Bugün 03:30 #4 senaa' Alıntı: İçimi rahatlattınız teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Ne demek Amin inşallah
senaa' Alıntı: İçimi rahatlattınız teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Ne demek Amin inşallah