6 haftalık olupta hiç bulantısı olmayan var mı

• Konbuyu başlatan Mayaa
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mayaa tarafından oluşturulan 6 haftalık olupta hiç bulantısı olmayan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,091 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6 haftalık olupta hiç bulantısı olmayan var mı
Konbuyu başlatan Mayaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
M

Mayaa

Guest
Kızlar bu benim 2.hamileliğim ilkinde 16.haftaya kadar bulantı kusma ve kasık ağrılarım vardı. Bu gebeliğimde ise adet öncesi 3-4gün bel ve kasık ağrısı yaşadım adet günüm geçtikten bikaç gün sonra o belirtiler de kayboldu bu normal mi hamile olduğumu bilmesem hiç anlamayacağım aranızda böyle olan var mı

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu benim 2.hamileliğim ilkinde 16.haftaya kadar bulantı kusma ve kasık ağrılarım vardı. Bu gebeliğimde ise adet öncesi 3-4gün bel ve kasık ağrısı yaşadım adet günüm geçtikten bikaç gün sonra o belirtiler de kayboldu bu normal mi hamile olduğumu bilmesem hiç anlamayacağım aranızda böyle olan var mı
Tatlım benimde olmadı oğlumda çok yaşadım 4. Haftadan sonra çok fenaydım ama bunda olmadı taki 8 i bitirene kadar şuan çok bulantım var koku hassasiyeti falan umarım kısa sürer 🤦‍♀️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım 19.haftaya girdim hiç bulantı kusma görmedim çok şükür hazır yoğurt kokusu ve makarnadan hoşlanmadım sadece oda işyerinde sık yendiğinden 😒

M

Mayaa

Guest
Tatlım benimde olmadı oğlumda çok yaşadım 4. Haftadan sonra çok fenaydım ama bunda olmadı taki 8 i bitirene kadar şuan çok bulantım var koku hassasiyeti falan umarım kısa sürer 🤦‍♀️
Bende ilk gebeliğimde çok belirti vardı bunda hiç olmayınca çok korkuyorum canım birde kalp atışını görmedim henüz geçen hafta kese vardı 10 gün sonra gel dedi doktorum o zaman 8.haftada başlayabilir yani çok teşekkür ederim cevap için 🙏😊

M

Mayaa

Guest
Canım 19.haftaya girdim hiç bulantı kusma görmedim çok şükür hazır yoğurt kokusu ve makarnadan hoşlanmadım sadece oda işyerinde sık yendiğinden 😒
Her gebelik farklı oluyor canım hatta ama hiç belirti olmayıncada insan tedirgin oluyor msjın beni çok rahatlattı demek ki olabiliyor 😊

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Her gebelik farklı oluyor canım hatta ama hiç belirti olmayıncada insan tedirgin oluyor msjın beni çok rahatlattı demek ki olabiliyor 😊
Aynen herkesin farklıymış benim ilk gebelik bulantı kusma olmaması daha sağlıklımış okuyup araştırdım olmayınca hep olur sanıyordum eskiden 🤭

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Bende ilk gebeliğimde çok belirti vardı bunda hiç olmayınca çok korkuyorum canım birde kalp atışını görmedim henüz geçen hafta kese vardı 10 gün sonra gel dedi doktorum o zaman 8.haftada başlayabilir yani çok teşekkür ederim cevap için 🙏😊
Rica ederim benimde öyle oldu kese vardı bebek yoktu 15 gün sonra bebeği ve kalp atışını duydum sende hayırlısıyla duyarsın inşallah🥰

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
6. Haftada başlıyor zaten 😣😣 bende başlarda ye Allah ye hatta baya iştahım vardı biranda iştah gitti bulantılar başladı 😵😵

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Ben iki çocuğumda da hiç bulantı kusma yaşamadım çok şükür ikinci ocakta geliyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım bende 6-7 haftaya kadar hiçbişey yaşamadım taki 8. Haftalık oldu mide bulantısı baş gösterdi

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.