6 haftalık olupta hiç bulantısı olmayan var mı

• Konbuyu başlatan Mayaa
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mayaa tarafından oluşturulan 6 haftalık olupta hiç bulantısı olmayan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,085 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6 haftalık olupta hiç bulantısı olmayan var mı
Konbuyu başlatan Mayaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu benim 2.hamileliğim ilkinde 16.haftaya kadar bulantı kusma ve kasık ağrılarım vardı. Bu gebeliğimde ise adet öncesi 3-4gün bel ve kasık ağrısı yaşadım adet günüm geçtikten bikaç gün sonra o belirtiler de kayboldu bu normal mi hamile olduğumu bilmesem hiç anlamayacağım aranızda böyle olan var mı
Ben oyleydim cnm çok az kasık ağrım vardı , hic miğdem bulanmadı

M

Mayaa

Guest
Rica ederim benimde öyle oldu kese vardı bebek yoktu 15 gün sonra bebeği ve kalp atışını duydum sende hayırlısıyla duyarsın inşallah🥰
İnşallah canım kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 🥰 şuan 5+6yız 6+4 te kontrol var İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla bu süreci geçirmeyi nasip etsin 🙏

M

Mayaa

Guest
6. Haftada başlıyor zaten 😣😣 bende başlarda ye Allah ye hatta baya iştahım vardı biranda iştah gitti bulantılar başladı 😵😵
Şu an bende çok iştahlıyım bulantı çok zor oluyor inşallah en yakın zamanda rahatlarsınız hafifler bulantılarınız bende hiç bir belirti olmayınca korktum ilk gebeliğimde çok yaşayınca bulantıyı bu seferde kesin olur diye koşullanmışım😅

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar bu benim 2.hamileliğim ilkinde 16.haftaya kadar bulantı kusma ve kasık ağrılarım vardı. Bu gebeliğimde ise adet öncesi 3-4gün bel ve kasık ağrısı yaşadım adet günüm geçtikten bikaç gün sonra o belirtiler de kayboldu bu normal mi hamile olduğumu bilmesem hiç anlamayacağım aranızda böyle olan var mı
Ne guzel canim bulanti olmamasi,benim yeni azaldi şükür

Tüm sayfalar yüklendi.