Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhba kızlar bu adamlar neden böyle akıl verin eşim asgari ucretle çalışıyor reseption evin karşında gece gündüz görüyorum aynı zaman da başka işte de çalışıyor teknik servis dayım kızıma euro gönderdi bende hamileyim ne olur olmaz diye saklıyorum burası küçük yer doğalgaz yok soba alalım dedim dedigime pişman oldum bendeki euroyu bozdurup almak istedi bende izin vermedim kızımın diye iki işte çalıştığı halde benden istemesi sınır etti beni vermeyecem deyince senin dinin imanın para olmuş dedi benim bile değil kızımın kavga ettik 2 gün birbirimizi evin içinde gormuyoz konuşmuyor işten geliyor ne yaptın bile demiyor bende aynı şekilde ben eşime araba aldım evin eşyaları hep benim ona rağmen degersizim akıl verin şuan çalışmıyorum versemde geri vermiyor anliycaniz ayrılma aşamasına geldik doğumum olunca gidecem
Bana göre evlilikte bu tür para mevzuları cok saçma. Sobaya mi ihtiyacınız var kimde para varsa ortaya koyar alınır. Ben şunu aldım o bunu aldi falan dersen evde huzur kalmaz. Bence bu tarz birşey için evin huzurunu mutluluğunu bozmaya hiç gerek yok.
Merhba kızlar bu adamlar neden böyle akıl verin eşim asgari ucretle çalışıyor reseption evin karşında gece gündüz görüyorum aynı zaman da başka işte de çalışıyor teknik servis dayım kızıma euro gönderdi bende hamileyim ne olur olmaz diye saklıyorum burası küçük yer doğalgaz yok soba alalım dedim dedigime pişman oldum bendeki euroyu bozdurup almak istedi bende izin vermedim kızımın diye iki işte çalıştığı halde benden istemesi sınır etti beni vermeyecem deyince senin dinin imanın para olmuş dedi benim bile değil kızımın kavga ettik 2 gün birbirimizi evin içinde gormuyoz konuşmuyor işten geliyor ne yaptın bile demiyor bende aynı şekilde ben eşime araba aldım evin eşyaları hep benim ona rağmen degersizim akıl verin şuan çalışmıyorum versemde geri vermiyor anliycaniz ayrılma aşamasına geldik doğumum olunca gidecem
Hazira konmaya mi alismis ama bide sonuçta eşin bisey olsa karsilamak zorunda verirsen ha vermis tekrar ha vermemis ne olack ki bnde sirf destek olmak amacli oyuncak yapip satiyorum bu halimle aldgim paralardan da tek kuruş kendime harcamadm cunki esim her firsatta elinde oldukce herşeyin i bize harcar o yüzden icim rahat
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayni ewin icinde para mevzulari olmasi sacma sonucta kari kocasiniz ha senin ha onun ama esinin imi işte calismasina ragmen sendekine goz dikmesi de biraz kurnazlık sonucta kazanilmadan yenilen harcanan para insanin zoruna gitmiyor belki ondan bnce sende kötü niyet arama düşünme canm