7 haftalık gebelik ve bulantıları yangılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan 7 haftalık gebelik ve bulantıları yangılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,851 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7 haftalık gebelik ve bulantıları yangılar
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serbet
Hanımlar 7 haftalık gebeyim v emide bulantıları başladı ama dün midem çok kötü yandı mide yanması normal midir hastaneye gidecek kadar kötü oldum sizde de oldu mu midem şişti kusturmuyordu ben çıkardım zorla ve bu bulantıları ne zaman bitecek ne zaman rahat edeceğim ben 😔

Mide yamaları normal Canm 12 13 haftalarda biraz rahatlarsın bndede mide şikayetleri vardı doktorum gavıscon verdi biraz rahatladım
Evet bana da acilde o ilacı verdiler bunu şikayetin olduğunda iç üzerine hiçbirşey yemeden yat dedi yersem ilacın etkisi kaybolurmuş nasıl bir ilaç canım yararı var mı zararlı mı

Evet bana da acilde o ilacı verdiler bunu şikayetin olduğunda iç üzerine hiçbirşey yemeden yat dedi yersem ilacın etkisi kaybolurmuş nasıl bir ilaç canım yararı var mı zararlı mı
Yok canm zararlı olsa doktor vermez zaten canm bana öle bişi demediler hani şikayetim olduğunda içiyordum acı yada ekşi yememeye çalış 13 haftalığım daha yeni yeni geçmeye başladı inş sende biran önce geçer bulantılar

Yok canm zararlı olsa doktor vermez zaten canm bana öle bişi demediler hani şikayetim olduğunda içiyordum acı yada ekşi yememeye çalış 13 haftalığım daha yeni yeni geçmeye başladı inş sende biran önce geçer bulantılar
İnşallah geçer valla dün çok sıkıntı çektim bana öyle dedi doktor peki bu gaviskon iyi geliyor mu kesiyor mu tamamen mide yangısını şişkinliği bulantıyı

İnşallah geçer valla dün çok sıkıntı çektim bana öyle dedi doktor peki bu gaviskon iyi geliyor mu kesiyor mu tamamen mide yangısını şişkinliği bulantıyı
Yani beni rahatlattı tamamen kesmiyor cNm hamilelikte de oluyor zaten yediklerine dikkat et biraz gaz da olabilir şişkinlik 1 2 gün iç tok karnına bir kapak

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 7 haftalık gebeyim v emide bulantıları başladı ama dün midem çok kötü yandı mide yanması normal midir hastaneye gidecek kadar kötü oldum sizde de oldu mu midem şişti kusturmuyordu ben çıkardım zorla ve bu bulantıları ne zaman bitecek ne zaman rahat edeceğim ben 😔
17.haftaya kadar bende çok çektim ne yemek yapabildim nede mutfağa girebildim hep bulantı kusma oldu sonra mide yanması oldu onuda havuç yada ayva yiyerek geçirdim

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Yanlis hatirlamiyorsam 8-12. Hafta arasi hormonlar maksimum seviyede oluyor, o sebepten mide bulantilari had safhada. 10. Haftadayim cok sukur azaldi istahim yerine geldi biraz. Biraz sabret canim asiri aclik ve asiri toklukta mide bulantisina sebep oluyor. Sabahlari tuzlu cubuk kraker atistir biraz mideni bastiriyor iyi geliyor. Bide sanki fazla uzanmak, uyumak bas agrisi ve mide bulantisina neden oluyor gibi geldi bana.

Tüm sayfalar yüklendi.