7 haftalık gebelik ve bulantıları yangılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan 7 haftalık gebelik ve bulantıları yangılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,863 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7 haftalık gebelik ve bulantıları yangılar
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serbet

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 7 haftalık gebeyim v emide bulantıları başladı ama dün midem çok kötü yandı mide yanması normal midir hastaneye gidecek kadar kötü oldum sizde de oldu mu midem şişti kusturmuyordu ben çıkardım zorla ve bu bulantıları ne zaman bitecek ne zaman rahat edeceğim ben 😔
Ayni durumdaydim surekli kusuyordum, ta ki 14.haftaya kadar. Ikinci trimestera girince azaldı, artik nadir oluyor. Ilk haftalarda gece yatmadan 2 adet prilam ictim, onun sayesinde biraz rahatliyordum.
Reflu gibi mide yanmasi cok can yakan bir durum, onun icin az yedim, dik oturdum, cift yastikla dik uyudum, bir sekilde atlattim sayilir. Karbonhidrati cok azaltin, tahillar da kötü yapiyie, mercimek çorbası ictigimde mahvoluyordum. Halen korkumdan içmiyorum. Son olarak cok su tuketin, mineral kaybını önlemek için soda için.

Ne demek cnm benimde şuan 11 haftalık cok şükür tam geçmese bile azaldı bulantılarım yemek yerken fazla yeme rahatsız olursun sonra.. asitli yiyecekelrden uzak dur oda kusmaya neden oluyor bilgin olsun
Tamam canım benim Allah razı olsun
Ayni durumdaydim surekli kusuyordum, ta ki 14.haftaya kadar. Ikinci trimestera girince azaldı, artik nadir oluyor. Ilk haftalarda gece yatmadan 2 adet prilam ictim, onun sayesinde biraz rahatliyordum.
Reflu gibi mide yanmasi cok can yakan bir durum, onun icin az yedim, dik oturdum, cift yastikla dik uyudum, bir sekilde atlattim sayilir. Karbonhidrati cok azaltin, tahillar da kötü yapiyie, mercimek çorbası ictigimde mahvoluyordum. Halen korkumdan içmiyorum. Son olarak cok su tuketin, mineral kaybını önlemek için soda için.
Soda mı maden suyu mu iyi canım

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Doğrusu maden suyu ;) Kusunca maalesef bunye ne var ne yok cikariyor. Minerallerimizi arttırmak için gunde 1 tane maden suyu hatta içine birkac limon damlasiyla içmeye çabalıyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.