Sorum var 7 haftalık gebelikte kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bayanss tarafından oluşturulan 7 haftalık gebelikte kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7 haftalık gebelikte kanama
Konbuyu başlatan Bayanss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bayanss

Bayanss

Kayıtlı Üye
rank
26 Mayıs son adet tatihli gebeliğim mevcut ve bir haftadır önce kahverengi sildiğimde gelen kanamalar sonra kırmızı sildiğimde gelen kanamalar sonrasında idrar öncesi sonrası kırmızı kanamalarım olmaya başladı şuan da devam ediyor bir haftada 4 doktor gördüm hepsi kesenin sağlıklı olduğu kanamalı alan görmediklerini Progestan ilaç alıp dinlenmem gerektiğini kanama yoğunlaşıp pıhtı şeklinde olduğunda Dr gitmem gerektiğini söylediler aynı şeyleri yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı yada bu kanamalar normal mi hangi durumda kork alıyım haftam küçük olduğu için kalp atışı da duyulamadı henüz öneriniz nedir

A

AEİA

Guest
Neden kalp atışı yok ki benimki 6 haftada kalp atışı var dediler yinede dikkatli ol dinlen bol bol

Bayanss

Kayıtlı Üye
rank
Neden kalp atışı yok ki benimki 6 haftada kalp atışı var dediler yinede dikkatli ol dinlen bol bol
Son adet tarihime ve kese ölçümüme göre 7 hafta ama döllenme geç olmuştu sanırım bende bilemiyorum ki kafam çok karışık okadar çok şey okuyorum ki teşekkür ederim elimden geldiğince dinleniyorum

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Bende de 7 haftalıkken çok az kanama olmuştu ama kalp atışını daha önceden duymuştum. 12 haftaya kadar progestan kullandım, dinlendim. Doktor yerleşme kanaması olabileceğini ama yine de her ihtimale karşı progestan kullanıp dinlenmemi söylemişti. Bir daha da kanama olmadı çok şükür

Bayanss

Kayıtlı Üye
rank
Bende de 7 haftalıkken çok az kanama olmuştu ama kalp atışını daha önceden duymuştum. 12 haftaya kadar progestan kullandım, dinlendim. Doktor yerleşme kanaması olabileceğini ama yine de her ihtimale karşı progestan kullanıp dinlenmemi söylemişti. Bir daha da kanama olmadı çok şükür
Umarım benimkide öyledir ve sağlıklı bi şekilde ilerler 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.