Sorum var 7 haftalık gebelikte kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bayanss tarafından oluşturulan 7 haftalık gebelikte kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 631 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7 haftalık gebelikte kanama
Konbuyu başlatan Bayanss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamileanne
Z

Zehra0909

Guest
Kızlar ben 5 haftalık hamileyim önce pembemsi ama sildiğimde geliyordu sonra kahverengi oldu şimdide yine pembe oldu ama sildiğimde geliyor doktor progestron verdi ama düşük mü bu lütfen yaşayan varsa bu durumu yazsın moralim çok fena

F

Fyz

Guest
Benimde şuan 8 haftalık gebeliğim yaklaşık bir haftadır yoğun bir şekilde kanamam oldu baya kırmızı su gibi akıyordu her gece acile gittim bebeğin kalp atışını dinleyip sağlıklı deyip progestan iğne vurdular hemde fitilini kullanıyorum sabah akşam doktor yatmamı söyledi ama 1 yaşında kızım var kesenin hemen yanında yoğun bi kanama bölgesi var ama bebek sağlıklı dedi içini ferah tut benim bugün durdu kanamam ama hala iğneye devam ediyorum günlük

Hamileanne

Kayıtlı Üye
rank
26 Mayıs son adet tatihli gebeliğim mevcut ve bir haftadır önce kahverengi sildiğimde gelen kanamalar sonra kırmızı sildiğimde gelen kanamalar sonrasında idrar öncesi sonrası kırmızı kanamalarım olmaya başladı şuan da devam ediyor bir haftada 4 doktor gördüm hepsi kesenin sağlıklı olduğu kanamalı alan görmediklerini Progestan ilaç alıp dinlenmem gerektiğini kanama yoğunlaşıp pıhtı şeklinde olduğunda Dr gitmem gerektiğini söylediler aynı şeyleri yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı yada bu kanamalar normal mi hangi durumda kork alıyım haftam küçük olduğu için kalp atışı da duyulamadı henüz öneriniz nedir
Son adet tarihimiz aynı bende yaklaşık bir haftadır çok yoğun bir şekilde kanama var bazen su gibi akıyor kırmızı renkte acile gidiyorum sürekli kalp atışını dinliyorlar sağlıklı deyip progestan iğne vuruyolar hemde sabah akşam fitilini kullanıyorum doktor kanama alanı var kesenin yanında dedi yatıp dinleneceksin ilişkş kesinlikle yasak dedi bir haftanın sonunda kesildi kanamam ama hala iğne ve fitili kullanıyorum içini ferah tut geçecek inşallah şeninde

B

Bayansss

Guest
Son adet tarihimiz aynı bende yaklaşık bir haftadır çok yoğun bir şekilde kanama var bazen su gibi akıyor kırmızı renkte acile gidiyorum sürekli kalp atışını dinliyorlar sağlıklı deyip progestan iğne vuruyolar hemde sabah akşam fitilini kullanıyorum doktor kanama alanı var kesenin yanında dedi yatıp dinleneceksin ilişkş kesinlikle yasak dedi bir haftanın sonunda kesildi kanamam ama hala iğne ve fitili kullanıyorum içini ferah tut geçecek inşallah şeninde
Maalesef ben bebeğimi kaybettim 😔 umarım benim gibi olan herkes bu süreçten sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebeklerini 🙏🏻

Kabakçiçeği

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 5 haftalık hamileyim önce pembemsi ama sildiğimde geliyordu sonra kahverengi oldu şimdide yine pembe oldu ama sildiğimde geliyor doktor progestron verdi ama düşük mü bu lütfen yaşayan varsa bu durumu yazsın moralim çok fena
Bende bugün 5+4 günlüğüm ama sakin ol bence yerleşme kanamasıdır bahsettiğin kırmızı olursa sıkıntı içini rahat tur bende henüz oda olmadı tabi de

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
26 Mayıs son adet tatihli gebeliğim mevcut ve bir haftadır önce kahverengi sildiğimde gelen kanamalar sonra kırmızı sildiğimde gelen kanamalar sonrasında idrar öncesi sonrası kırmızı kanamalarım olmaya başladı şuan da devam ediyor bir haftada 4 doktor gördüm hepsi kesenin sağlıklı olduğu kanamalı alan görmediklerini Progestan ilaç alıp dinlenmem gerektiğini kanama yoğunlaşıp pıhtı şeklinde olduğunda Dr gitmem gerektiğini söylediler aynı şeyleri yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı yada bu kanamalar normal mi hangi durumda kork alıyım haftam küçük olduğu için kalp atışı da duyulamadı henüz öneriniz nedir
İlacını düzenli kullan canım daha haftası küçük 10. Haftaya kadar kalp atışı duyulur stresten uzak dur . Bu tarz kanamalar bende de oluyordu ama kese etrafında kanama yoksa için rahat etsin

Tüm sayfalar yüklendi.