Hanimlar yaa iki hafta once kizimi doktora goturdum cikigi yok dedi yurumeye basladigi zamn tekrar getir dedi su an bi soarun gozukmuyo dedi film falan cekti cocuk doktorunada gosterdim ,ama bakinca bariz bi bacagi kisa ne yapmam gerektigini bilmiyom yurumeyede niyeti yok hic tutunup kaklmiyo bi yerlere ileri emeklemiyo geri geri gidiyo ,doktorda yurusun sonra getir nesi varsa ona gore tedavi uygulariz diyi ama icim icimi yiyo ya tedaviyle duzelirmi acaba basina gelen varmi ya kizim omur boyu topal olursa 

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Baska bi doktora baska bi bolume gotursem faydasi olurmu bilmiyomHanimlar yaa iki hafta once kizimi doktora goturdum cikigi yok dedi yurumeye basladigi zamn tekrar getir dedi su an bi soarun gozukmuyo dedi film falan cekti cocuk doktorunada gosterdim ,ama bakinca bariz bi bacagi kisa ne yapmam gerektigini bilmiyom yurumeyede niyeti yok hic tutunup kaklmiyo bi yerlere ileri emeklemiyo geri geri gidiyo ,doktorda yurusun sonra getir nesi varsa ona gore tedavi uygulariz diyi ama icim icimi yiyo ya tedaviyle duzelirmi acaba basina gelen varmi ya kizim omur boyu topal olursa![]()