Ablanizla ayni binada altli ustlu otururmuydunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Ablanizla ayni binada altli ustlu otururmuydunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,086 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ablanizla ayni binada altli ustlu otururmuydunuz
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cen_net_lik

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ev ariyorum ablamin alt kati boşalcakmis istiyorum gitmeyi ama ablam huysuz kirici yani insani deli edicek cinsten oyuzden korkuyorum siz napardiniz
Bence gitme başka evimi yok bak benim ablam arka sokakta oturuyor biyere gideyim iki nereye diye mesaj atiyo yada ben hamileyim onuda yanımda goturmedim diye trip dedim ki evde dogum düşüne bilirim hemen trip yaptı ben nasıl gelicem diye milletin nazını çekmekten yoruldum bence ablam dahi olsa uzak ol bı 10dk mesafe olsun

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ev ariyorum ablamin alt kati boşalcakmis istiyorum gitmeyi ama ablam huysuz kirici yani insani deli edicek cinsten oyuzden korkuyorum siz napardiniz
Böyle bi imkanım olsa can ata ata taşınırdım ama bu benim ablamla aramdaki iletişimden dolayı sanırım keşke öyle olabilse isterdim ama ablam huzurumuzu bozacak olsa asla istemem

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Benim öyle bir fırsatım olsa bi dakika düşünmem tutarım ablamin yanından ama tabiki sizin abla biraz farklıymış böyle bir durumda olsaydım istemezdim tabiki . Hayirlisiyla ınş kendi kafanıza uyan bir ev bulursunuz.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Biz üç kız kardeşiz. Ben annemin üst katında ablamda merdivenimizin basında oturur. Öteki bekar diyoruz sende uzaga gidemezsin hatta seninki iç güveysi olacak 😂😂yani bu bnm aile içi iletişim le alakalı tabiki bne yakın olmasını isterim. Babaannemin bi lafı vardı o kardeşi anası babası kimsesi yok büyümüş. Ablamla bekarken az tartısırdık git evden derdi bana bende sen git derdim baslardı bize ah kızım ah kardes karsesi atar yar basında da tutar die. Allah rahmet etsin. Yani kötü de olsa ben isterim yakın olmak

Cen_net_lik

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım aynı bınada degıl aynı evde berarber oturyorus 10 sene bı eve gelın olarak geldık su anda unverstet kazandy 3 tane cocuklarına ben bakyorum anlıcagınız cok ıyı anlasyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.