İnşallah tatlıya bağlanır yaBiliyor gitmek istiyo da eşim asker izin vermiyolar ki babasıda hasta ona söylemek istemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yarın sabah gidip halledicem diyo
İnşallah tatlıya bağlanır yaBiliyor gitmek istiyo da eşim asker izin vermiyolar ki babasıda hasta ona söylemek istemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yarın sabah gidip halledicem diyo
Şiddet normal bir şey değiş helede biri arayıp yardım şatiyorsa Şuan karışmazsalar ileride o adamın neler yapacağını tahmin bile edemeyiz. Helede kadın cinayetlerijin bu kadar arttığı bir devirdeKarı koca arasna asla girmeyin derim yarn onlar barışırlar ama siz kötü durumda kalrsınız yani her ailede normalde olan şeyler bence karşmayın
Nebileyim abla hep boyle duyduk boyle gorduk ki karı koca arasna girilmezŞiddet normal bir şey değiş helede biri arayıp yardım şatiyorsa Şuan karışmazsalar ileride o adamın neler yapacağını tahmin bile edemeyiz. Helede kadın cinayetlerijin bu kadar arttığı bir devirde
Allah korusun senin başına gelse sen abini arasan normal birşeymi diyecek sana işte tamda bu noktada ailen daima arkanda duracakki kimse sana elini süremesin benim 4 abim var birşey olsa ilk arayacağım kişi onlar yani o kadında kardeşine güvenmiş aramışsa artık birşeylere dayanamıyor demekkiKarı koca arasna asla girmeyin derim yarn onlar barışırlar ama siz kötü durumda kalrsınız yani her ailede normalde olan şeyler bence karşmayın
Allah korusun senin başına gelse sen abini arasan normal birşeymi diyecek sana işte tamda bu noktada ailen daima arkanda duracakki kimse sana elini süremesin benim 4 abim var birşey olsa ilk arayacağım kişi onlar yani o kadında kardeşine güvenmiş aramışsa artık birşeylere dayanamıyor demekki
Kesinlikle öyleAllah korusun senin başına gelse sen abini arasan normal birşeymi diyecek sana işte tamda bu noktada ailen daima arkanda duracakki kimse sana elini süremesin benim 4 abim var birşey olsa ilk arayacağım kişi onlar yani o kadında kardeşine güvenmiş aramışsa artık birşeylere dayanamıyor demekki
Benim başma gelsede kimseyi aramam Rabbime emanet ederim bu benim fikrim canmAllah korusun senin başına gelse sen abini arasan normal birşeymi diyecek sana işte tamda bu noktada ailen daima arkanda duracakki kimse sana elini süremesin benim 4 abim var birşey olsa ilk arayacağım kişi onlar yani o kadında kardeşine güvenmiş aramışsa artık birşeylere dayanamıyor demekki
Fikrin çok yalnis şiddeti normallestiriyorsunBenim başma gelsede kimseyi aramam Rabbime emanet ederim bu benim fikrim canm
Öyle bir şey yok canım emin ol karı koca arasına girilmez cümlesi kadar saçma bir cümle daha yok. Bazı şeylerde elbette karışma ama konu kadına şiddet yada aldatma ise o ailenin bireyleri o kadına sahip çıkmak zorunda sahip çıkacak ki karşı taraf sahipsiz sanıp ezmeyecekNebileyim abla hep boyle duyduk boyle gorduk ki karı koca arasna girilmez