Acaba ayrimmi yapior

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Acaba ayrimmi yapior başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,167 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Acaba ayrimmi yapior
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlae morelimi bozan bi konuvar
Kayinvalideme herisini yaparim gebe oldum halde gebelim riskli.oldu halde ama birturlu yaranamam nedenmi beni bazen tersler gibi konusuyor ama oteki gelinin girdumu yalaklik yapio gelinin arkasindan da konusuo cok iki yuzlu nolcak boyle bi bana iyi bi ona bende anladim artik fazla mereba etmiorum ne eltimle ne onla hic bisiyde demiorum ikisiyle ilgili allaha havale eddim
Çok samimiyet afedersiniz b.. çıkarır kuzum ne kdsr samimiyet o kdar emin ol huzursuzluk olur mesafene koy ne çok ne az boşver takma sen bunları yeter senin hakkında konuşursa duyarsan tepkini koyarsın cnm birde herşeyi yapıp yaranamiyorsan hiç birşey yapma yaranma daha iyi kuzum senin hamileliğin önemli bebeğin gerisi boş

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Malasef gucume gidio birde ayninyerdeyiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bak benimde bitane eltim var yemin ediyorum şeye sürülecek akıl yok ama herşeye muhalefet. Sorsan ondan çok bilen yok ondan çok gören yok 2 tane üniversite okumuşum okulunu okuduğum konuda bile iddalaşır benimle 😂😂 hatta enn son geçen gün bize geldiklerinde sezeryan çom kötğ şöyle böyle dedikten sonra normal doğumda ne var allah aşkın iki ıkın hop bitti dedi bende siee madem o kadar kolaydı sen niye doğurmadın dedim en son kaynanamda sen begümün çektiği sancının 10 dk sını çeksen bayılırdın heralde dedi 😂 ben çok nadir cevap veririm normalde he he gülüm kafasındayım. Onlar bana gelir senede 1 ben giderim 2 3 ayda 1 kaynanama onlarda aşağı iner öyle görürüm hahaha hihihi yalandan iki sohbet. Hemen kaş göz hadi kalkalım. Bırak ne yapıyolarsa yapsınşar srn yaranmayada çalışma saygısızlık yapma yeter.
En iyisi benim eltimin aynisi yok sexeryan cok iyi yok normal kotu yok senin karnin ne benim nasiydi havalanio mal bende zaten takmiom onu artik😅

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Malasef gucume gidio birde ayninyerdeyiz
Doğrudur kuzum emin ol herkesin gücüne gider birde şu şekil düşün sana muhtaç bir bebeğinin var karnında ve senin mutluluğunu mutsuzluğunu stresini herşeyini oda yaşıyor birde tehlikem var diyorsun öyle durumlarda elini karnına koy ve bn bu stresi bebeğime yaşatmak zorunda değilim de aklına onu getir emin ol o zmn kimseyi görmez gözün sabrın solu selametrir sabır acıdır meyvesi tatlıdır derler kuzum minigimizi üzme şimdiden annesi 🤰🤰🤰

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğini düşün ve sana bu şekilde davranan kim olursa olsun İçini gücünü yapma
Yok artik yapmam ya ayni evdeyiz die yapmadi demesinler die gebe halimde is yapiorum ama eltim inipde bir isini gormuyor

Doğrudur kuzum emin ol herkesin gücüne gider birde şu şekil düşün sana muhtaç bir bebeğinin var karnında ve senin mutluluğunu mutsuzluğunu stresini herşeyini oda yaşıyor birde tehlikem var diyorsun öyle durumlarda elini karnına koy ve bn bu stresi bebeğime yaşatmak zorunda değilim de aklına onu getir emin ol o zmn kimseyi görmez gözün sabrın solu selametrir sabır acıdır meyvesi tatlıdır derler kuzum minigimizi üzme şimdiden annesi 🤰🤰🤰
Ewet canim dün cok agaldim sinirden vallahi👶🏻😞🙈

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yok artik yapmam ya ayni evdeyiz die yapmadi demesinler die gebe halimde is yapiorum ama eltim inipde bir isini gormuyor
Oda çok uzakta değilmiş kuzum nasılsa sen yapıyorsun diye inmiyordur belim ağrıyor midem bulanıyor ya ağır işlerden kaçın bakalım o gelip yapicak mı o zaman kaynanandan onla aramdaki farkı görür belki şimdi sen yapıyorsun diye belki de onun yapmaması göze batmiyordur

Kayinvalideme herisini yaparim gebe oldum halde gebelim riskli.oldu halde ama birturlu yaranamam nedenmi beni bazen tersler gibi konusuyor ama oteki gelinin girdumu yalaklik yapio gelinin arkasindan da konusuo cok iki yuzlu nolcak boyle bi bana iyi bi ona bende anladim artik fazla mereba etmiorum ne eltimle ne onla hic bisiyde demiorum ikisiyle ilgili allaha havale eddim
İyi etmişsin canım mesafeli olmak herzaman iyidir

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Oda çok uzakta değilmiş kuzum nasılsa sen yapıyorsun diye inmiyordur belim ağrıyor midem bulanıyor ya ağır işlerden kaçın bakalım o gelip yapicak mı o zaman kaynanandan onla aramdaki farkı görür belki şimdi sen yapıyorsun diye belki de onun yapmaması göze batmiyordur
Vallahi bak ister yapsin ister yapmasin o umrum deyil

Kendini bisiy sanio benim eltide canim

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aman benim kaynanam da öyle eltimin içine düşecek ons birşey söylemez bana da yapmadığı kalmadı ... Herşey kocadan bitiyor canım bunu unutma kocam beni çok ezdirir onlara ben ne yapsam yaranamam .. koca adam olmadıktan sonra her şeyi yaparlar bize 😞😞
Katılıyorum sana benim eşimde anneci ama ben çok sinirliyim bişey olunca gözüm dönüyor ondan ses cikarmiyolar

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aman ne diye bu kadar içli dışlı olursunuz ki ya, kaynanamı severim sorunumuz yok ama işim düşerse ararım canım sıkılırsa giderim ay da 1-2. Bide bu gelinler arasın da ki kıskançlığı da anlamış değilim herkes birbirini aynı derece de sevecek değil, saçma sapan şeylerle bence kafanızı yormayın. Arada mesafe herzaman iyidir🤗

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aman ne diye bu kadar içli dışlı olursunuz ki ya, kaynanamı severim sorunumuz yok ama işim düşerse ararım canım sıkılırsa giderim ay da 1-2. Bide bu gelinler arasın da ki kıskançlığı da anlamış değilim herkes birbirini aynı derece de sevecek değil, saçma sapan şeylerle bence kafanızı yormayın. Arada mesafe herzaman iyidir🤗
Icli disliyiz mecbur ayni kattayiz ve daha evimi ayirmadim canim kiskancligida yapan eltim ben deyil

Tüm sayfalar yüklendi.