Acaba ayrimmi yapior

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Acaba ayrimmi yapior başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,176 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Acaba ayrimmi yapior
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlae morelimi bozan bi konuvar
Kayinvalideme herisini yaparim gebe oldum halde gebelim riskli.oldu halde ama birturlu yaranamam nedenmi beni bazen tersler gibi konusuyor ama oteki gelinin girdumu yalaklik yapio gelinin arkasindan da konusuo cok iki yuzlu nolcak boyle bi bana iyi bi ona bende anladim artik fazla mereba etmiorum ne eltimle ne onla hic bisiyde demiorum ikisiyle ilgili allaha havale eddim
Allah yardımcın olsun canım çok içine atıyorsun kafana takiyorsun yaşın genç anlıyorum seni ilerleyen zamanlarda anliyacaksin ne kadar gereksiz insanları olayları kafama takip kendime dert etmişim diye

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kayinvalideme herisini yaparim gebe oldum halde gebelim riskli.oldu halde ama birturlu yaranamam nedenmi beni bazen tersler gibi konusuyor ama oteki gelinin girdumu yalaklik yapio gelinin arkasindan da konusuo cok iki yuzlu nolcak boyle bi bana iyi bi ona bende anladim artik fazla mereba etmiorum ne eltimle ne onla hic bisiyde demiorum ikisiyle ilgili allaha havale eddim
Canım hiç bir zaman kaynanalara yaranamazsin işlerine geldiği gibi davranırlar sana tavsiyem hiç ama.hic takma.degmez kendini üzmeye ☺️😉

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kafana cidden çok takıyorsun ve içine atiyorsun boşver kime nasıl davranıyorsa davransın ileri de bu takmalarn içine atmaların yüzünden pişman olacaksın. Afedersin ne kadar safmisim da takmışım dert etmişim diye boşver sana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda ol

Son düzenleme:
Boşver kuzum en iyisini yapıyorsun kafana takip üzülme bı işte yapma öyle kıymet bilmeyen için bı çay bardağı yıkamaya bile değmez güzelce dinlen bak gebeliğin de riskliymis öteki gelini yapsın kafana takma

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aman boşver bırak onlar iyi olsun ver selamını geç inan kafana takmaya değmez, eşinle mutluysan gerisi çok boş 🤗
Ewet zaten onunsevmesem durmam burda kaynanmla ayri yere cikarim.ama onun icin katlaniom nabym anne babasi sonucta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun canım çok içine atıyorsun kafana takiyorsun yaşın genç anlıyorum seni ilerleyen zamanlarda anliyacaksin ne kadar gereksiz insanları olayları kafama takip kendime dert etmişim diye
Haklsin abla gercekten ya😊😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklsin abla gercekten ya😊😊
Boşver kuzum en iyisini yapıyorsun kafana takip üzülme bı işte yapma öyle kıymet bilmeyen için bı çay bardağı yıkamaya bile değmez güzelce dinlen bak gebeliğin de riskliymis öteki gelini yapsın kafana takma
O gelini mi ah bosver yalaklik oldumu inio asari is yapilca zman gelmio

Tüm sayfalar yüklendi.