Kızlar bu aralar karnımın bazı kısımlarında acı hissediyorum bazen solda bazen sağda normal midir
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 30 Mart 2022 #1 Kızlar bu aralar karnımın bazı kısımlarında acı hissediyorum bazen solda bazen sağda normal midir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 30 Mart 2022 #2 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar bu aralar karnımın bazı kısımlarında acı hissediyorum bazen solda bazen sağda normal midir Genişletmek için tıkla ... Karnin yırtılıyor olabilir kuzum bende nerdeyse 4 5 hafta ara ara hissettim o acıyı dokununca bile acıyordu
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar bu aralar karnımın bazı kısımlarında acı hissediyorum bazen solda bazen sağda normal midir Genişletmek için tıkla ... Karnin yırtılıyor olabilir kuzum bende nerdeyse 4 5 hafta ara ara hissettim o acıyı dokununca bile acıyordu
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 30 Mart 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Karnin yırtılıyor olabilir kuzum bende nerdeyse 4 5 hafta ara ara hissettim o acıyı dokununca bile acıyordu Genişletmek için tıkla ... Sağol canım 23 ten sonra karnım birden çıktı hayret ettim maşallah büyüyoruz
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Karnin yırtılıyor olabilir kuzum bende nerdeyse 4 5 hafta ara ara hissettim o acıyı dokununca bile acıyordu Genişletmek için tıkla ... Sağol canım 23 ten sonra karnım birden çıktı hayret ettim maşallah büyüyoruz
Ö Özlem tam Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 550 30 Mart 2022 #4 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Karnin yırtılıyor olabilir kuzum bende nerdeyse 4 5 hafta ara ara hissettim o acıyı dokununca bile acıyordu Genişletmek için tıkla ... Ayyy cook zor bi ağrı benimde göbek bölgemde oluyor ama öyle böyle değil cook acı ve bide ameliyat var karın bölge göbekte sanki jilet atiliyokarnima
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Karnin yırtılıyor olabilir kuzum bende nerdeyse 4 5 hafta ara ara hissettim o acıyı dokununca bile acıyordu Genişletmek için tıkla ... Ayyy cook zor bi ağrı benimde göbek bölgemde oluyor ama öyle böyle değil cook acı ve bide ameliyat var karın bölge göbekte sanki jilet atiliyokarnima
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 30 Mart 2022 #5 Özlem tam' Alıntı: Ayyy cook zor bi ağrı benimde göbek bölgemde oluyor ama öyle böyle değil cook acı ve bide ameliyat var karın bölge göbekte sanki jilet atiliyokarnima Genişletmek için tıkla ... Canım bazen nefes alırken bile acıyor, sana da geçmiş olsun canım
Özlem tam' Alıntı: Ayyy cook zor bi ağrı benimde göbek bölgemde oluyor ama öyle böyle değil cook acı ve bide ameliyat var karın bölge göbekte sanki jilet atiliyokarnima Genişletmek için tıkla ... Canım bazen nefes alırken bile acıyor, sana da geçmiş olsun canım
Ö Özlem tam Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 550 30 Mart 2022 #6 Evet aynen aynen hatta için rahat etti diyorum tek bende var benim 3.hamilelik ama zor ilk gibi Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Canım bazen nefes alırken bile acıyor, sana da geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ...
Evet aynen aynen hatta için rahat etti diyorum tek bende var benim 3.hamilelik ama zor ilk gibi Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Canım bazen nefes alırken bile acıyor, sana da geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ...
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 30 Mart 2022 #7 Özlem tam' Alıntı: Evet aynen aynen hatta için rahat etti diyorum tek bende var benim 3.hamilelik ama zor ilk gibi Genişletmek için tıkla ... Hepsinin zorluğu ayrıdır tabi kolay değil Allah yardımcımız olsun
Özlem tam' Alıntı: Evet aynen aynen hatta için rahat etti diyorum tek bende var benim 3.hamilelik ama zor ilk gibi Genişletmek için tıkla ... Hepsinin zorluğu ayrıdır tabi kolay değil Allah yardımcımız olsun
Ö Özlem tam Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 550 30 Mart 2022 #8 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Hepsinin zorluğu ayrıdır tabi kolay değil Allah yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle amin ins ama cook zor Allah merhamet etsin inş cümlemize cnm
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Hepsinin zorluğu ayrıdır tabi kolay değil Allah yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle amin ins ama cook zor Allah merhamet etsin inş cümlemize cnm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 30 Mart 2022 #9 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağol canım 23 ten sonra karnım birden çıktı hayret ettim maşallah büyüyoruz Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah balım artık kocaman kız oluyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağol canım 23 ten sonra karnım birden çıktı hayret ettim maşallah büyüyoruz Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah balım artık kocaman kız oluyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 30 Mart 2022 #10 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Maşallah maşallah balım artık kocaman kız oluyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah miniklerimiz büyüyor ya mucize gibi
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Maşallah maşallah balım artık kocaman kız oluyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah miniklerimiz büyüyor ya mucize gibi