Acı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Acı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,125 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok yaramaz olcak annesi uğraştıracak seni 😂😂
Aynen öyle valla kuzum bazen öyle bir haraket ediyor ki ayağı resmen canımı okuyor gözlerim doluyor acıdan 🥺 gecesi gündüzü yok zaten kesin doğuncada böyle olacak uykusuz geceleri bekliyorum 😂😂

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Aynen öyle valla kuzum bazen öyle bir haraket ediyor ki ayağı resmen canımı okuyor gözlerim doluyor acıdan 🥺 gecesi gündüzü yok zaten kesin doğuncada böyle olacak uykusuz geceleri bekliyorum 😂😂
Saatlerini takip et iyice canım doğumdan sonra da aynısını yapıyorlarmış sonra bize de yazarsın 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Karnın yırtılıyordur canım bol su iç nemlendir kuru kalmasın acısı azalır
Ya nemlendiriciden tiksiniyorum kızlar ya yapış yapış oluyor gibi krem ya da yağlar. Sonra tişörtü üstüne kapatınca ıyyyy iğrenç bir his 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Karnın yırtılıyordur canım bol su iç nemlendir kuru kalmasın acısı azalır
Ya nemlendiriciden tiksiniyorum kızlar ya yapış yapış oluyor gibi krem ya da yağlar. Sonra tişörtü üstüne kapatınca ıyyyy iğrenç bir his 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Saatlerini takip et iyice canım doğumdan sonra da aynısını yapıyorlarmış sonra bize de yazarsın 😂
Ediyorum ki gündüz sadece gün içinde toplasan 2 saat haraketsiz 😂😂gece de saat 9 dan sonra çok haraketli suan da öyle uyuyana kadar akla karayı seciyorum her sabah saat 4.30 ve 5.30 arası uyandırıyor 😂😂karın doyuruyoruz yine tepinmeye başlıyor uyuyana kadar 1 saat geçiyor zaten işim var oğlumla doğunca 😍

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ediyorum ki gündüz sadece gün içinde toplasan 2 saat haraketsiz 😂😂gece de saat 9 dan sonra çok haraketli suan da öyle uyuyana kadar akla karayı seciyorum her sabah saat 4.30 ve 5.30 arası uyandırıyor 😂😂karın doyuruyoruz yine tepinmeye başlıyor uyuyana kadar 1 saat geçiyor zaten işim var oğlumla doğunca 😍
Eyvaaaah 😂😂😂 gündüz uyursunuz gece ayakta durursunuz artık yapacak bir şey yok 😂😂🤚

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Aynen balım sizde durumlar ne minik prenses yaramaz mı
Tatlıya aşırı tepki veriyor bu ara. Normalde tatlı yiyince hareketlenirdi ama bu ara acıtıyor tekmeleriyle. Bi de artık karnımı hareket ettiriyor güçlendi maşallah miniğim. Onların büyüdüğünü hissetmek çok güzel şükürler olsun 😊

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Tatlıya aşırı tepki veriyor bu ara. Normalde tatlı yiyince hareketlenirdi ama bu ara acıtıyor tekmeleriyle. Bi de artık karnımı hareket ettiriyor güçlendi maşallah miniğim. Onların büyüdüğünü hissetmek çok güzel şükürler olsun 😊
Yaa bunlar iyi günlerin annesi 🤭🤭 daha da siddetlenecej o dönmeler vurmalar insan çok mutlu oluyor ama benim içim içime sığmıyor 🤭🤭😍. Rabbim herkese yaşatsın inslahh 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.