Acı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Acı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,129 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Saatlerini takip et iyice canım doğumdan sonra da aynısını yapıyorlarmış sonra bize de yazarsın 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya nemlendiriciden tiksiniyorum kızlar ya yapış yapış oluyor gibi krem ya da yağlar. Sonra tişörtü üstüne kapatınca ıyyyy iğrenç bir his 😂😂

Ya nemlendiriciden tiksiniyorum kızlar ya yapış yapış oluyor gibi krem ya da yağlar. Sonra tişörtü üstüne kapatınca ıyyyy iğrenç bir his 😂😂
B3n zeytin yagi sürüyorumhep atletimyağ oluyo ama sıkıntı yok hepsi eski atletler doğumdan sonra hepsi çöpe gidecek inş son doğumum o yüzden ne var ne yok atacam zaten bu hamilelikte birşey almadım hemen hmeenkisa denk geldi bir yere çıkmıyorum hastalık rahatsızlık öyle öyle geçti bitti çoğu

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Yaa bunlar iyi günlerin annesi 🤭🤭 daha da siddetlenecej o dönmeler vurmalar insan çok mutlu oluyor ama benim içim içime sığmıyor 🤭🤭😍. Rabbim herkese yaşatsın inslahh 🤲🏻
Aah isteyen herkes yaşasın inşallah 😊😊 acıtınca gülüyorum sadece ama dediğin gibi şiddeti arttıracak heralde 😂😂

B3n zeytin yagi sürüyorumhep atletimyağ oluyo ama sıkıntı yok hepsi eski atletler doğumdan sonra hepsi çöpe gidecek inş son doğumum o yüzden ne var ne yok atacam zaten bu hamilelikte birşey almadım hemen hmeenkisa denk geldi bir yere çıkmıyorum hastalık rahatsızlık öyle öyle geçti bitti çoğu
Aynen batsın sıkıntı yok o konuda ama o his hiç hoşuma gitmiyor benim 😂😂 O yüzden pek nemlendirmedim bu zamana kadar. Ama artık başlasam düzenli olarak iyi olabilir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aah isteyen herkes yaşasın inşallah 😊😊 acıtınca gülüyorum sadece ama dediğin gibi şiddeti arttıracak heralde 😂😂
Artar kuzum hele de büyüdükçe daha da artıyor Kayra önceden de çok haraket ederdi ama büyüdükçe haraketleri can yakar oldu bakalım 33 den sonrasi nasıl olacaj

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Artar kuzum hele de büyüdükçe daha da artıyor Kayra önceden de çok haraket ederdi ama büyüdükçe haraketleri can yakar oldu bakalım 33 den sonrasi nasıl olacaj
Canım beni her gören bi karnın var başka yerinden kilo almamışsın diyo. Aslında bu iyi bir şey ama sinirimi bozmaya başladı herkesin söylemesi. Sende durumlar nasıl

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım beni her gören bi karnın var başka yerinden kilo almamışsın diyo. Aslında bu iyi bir şey ama sinirimi bozmaya başladı herkesin söylemesi. Sende durumlar nasıl
Aynıyız tek göbüş var kuzum arkadan bakınca gebe gibi bile durmuyrum top hibi karnım sadece 🤭

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle valla kuzum bazen öyle bir haraket ediyor ki ayağı resmen canımı okuyor gözlerim doluyor acıdan 🥺 gecesi gündüzü yok zaten kesin doğuncada böyle olacak uykusuz geceleri bekliyorum 😂😂
Erkek annesi olmak kolay deilmis canim bir yanın aşçı bir yanin doktor bir yanin tamirci hir yanin futbol cu bir yanın da anne oluyor 🤷 benim oglanda akşama kadar durmuyor sürekli bir koşuşturma var evde hep tehlike peşinde 🤣

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Erkek annesi olmak kolay deilmis canim bir yanın aşçı bir yanin doktor bir yanin tamirci hir yanin futbol cu bir yanın da anne oluyor 🤷 benim oglanda akşama kadar durmuyor sürekli bir koşuşturma var evde hep tehlike peşinde 🤣
Bekliyorum bakalım kuzum sabırsızlıkla Kayra yi artık evde oyun oynarken kirilmadik eşya kalmaz 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.