Acil bakar mısınız 😓

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknur batr tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız 😓 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,023 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakar mısınız 😓
Konbuyu başlatan İlknur batr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlknur batr

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 37 haftalık hamileyim 10 dakikada bir 2 3 dakikalık sancılarım oluyor suyum falan gelmedi leke falan da yok belimden kasiklarima doğru gelen bir ağrı acaba doğum başlangıcı mıdır
Ola bilir ama hemen gitme hastaneye sacıların iyce aıklaşırsa git doğum sancısı gaz sıkışması gibi oluyor canım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 37 haftalık hamileyim 10 dakikada bir 2 3 dakikalık sancılarım oluyor suyum falan gelmedi leke falan da yok belimden kasiklarima doğru gelen bir ağrı acaba doğum başlangıcı mıdır
Eğer dinlenin ve geçiyorsa yalancı doğum sancisiymis canım panik yapma

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl oluyor bilmiyorum ama doktorum bana bu sancılar sıklaşır dayanamazsan, suyun yada nişan gelse gel demişti

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl oluyor bilmiyorum ama doktorum bana bu sancılar sıklaşır dayanamazsan, suyun yada nişan gelse gel demişti
Benim azıcık kanmam gelmişti ama 15 gün sancı çektim gitmedim hastaneye doğuma gittigim de akşam saat 10 da girdim hastaneye gece 3 de doğum yapmıştım gene bekledim 5 saat

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ay ayniyiz seninle canim rabim her kese yardimci olsun bir avazda kurtarsin hepimizi bende 38+4

Tüm sayfalar yüklendi.