Sorum var Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra. tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 909 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Kübra.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benimde 2 cm var ama hâlâ bekliyorum 😁

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 1 cm açıklığım var suyum gelmedi alttan muayene ettikleri için kanamam oldu doğumum tahmini ne zaman olur suyum gelir mi
Belli olmaz canım beni alttan muayene ettiklerinde son haftalarımdı bir kaç gün sonra suyum gelmişti ilk gebeliğimde ikincidede normal doğum yaptığım için hep 2 cm açılmam vardı ama bebeğim 40+5 de doğdu

Kübra.

Kayıtlı Üye
rank

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 1 cm açıklığım var suyum gelmedi alttan muayene ettikleri için kanamam oldu doğumum tahmini ne zaman olur suyum gelir mi
Merhaba cnm bu açılma kişiden kişiye değişir kiminin açılması bir kaç günü buluyor sana tavsiyem sürekli hareket yuruyus ve özellikle oturup kalkma hareketi yap ki açılma daha da hızlansin umarım tel avazda kurtulursun 🤲🏻🤲🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Kübra.

Kayıtlı Üye
rank
Anladım teşekkür ederim:)

Allah kurtarsın inşallah
Amin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba cnm bu açılma kişiden kişiye değişir kiminin açılması bir kaç günü buluyor sana tavsiyem sürekli hareket yuruyus ve özellikle oturup kalkma hareketi yap ki açılma daha da hızlansin umarım tel avazda kurtulursun 🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah çok teşekkür ederim

Canım benim gece 11 de 5 cm açılma vardı Sabah 6 da doğum yaptım Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Amin inşallah teşekkür ederim

Canım benim gece 11 de 5 cm açılma vardı Sabah 6 da doğum yaptım Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Amin inşallah teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.