Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde nisagltpk tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,168 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan nisagltpk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nisagltpk

nisagltpk

Kayıtlı Üye
rank
Resim için şimdiden özür diliyorum fakat bilginize ihtiyacım var. Ben 22 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm. 13. Günümde yani dün sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım pozitif çıktı akşamında da bu leke geldi sonra kesildi. Onunla beraber eşlik eden kasık ağrısı da vardı. Bugün sabah iç çamaşırımda herhangi bir leke yoktu az önce yine baktım 1 damla kadar yine kahverengi bir leke gelmiş sizce bu ne olabilir. Adetime de 2 gün var pcosum bu arada düzensiz adetlerim genelde. Geçen ay ilaç kullanarak 6 Ağustosta olmuştum bu ay da 6 Eylül de olmam gerekiyor ve göğüs uçlarımda da inanılmaz ağrı var beni bilgilendirir misiniz bu leke yerleşme lekesi olabilir mi
IMG_20230904_170424.jpg

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gebelikte kanama veya lekelenme hiçbir zaman normal karşılanmaz doktora görünmen gerekiyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

nisagltpk

Kayıtlı Üye
rank
Henüz gebe değilim yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 14. Günü ve dün akşam böyle bir leke geldi birde bugün ikindi vakti geldi başka hiç gelmedi sadece kasığımda hafif bir ağrı var

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Henüz gebe değilim yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 14. Günü ve dün akşam böyle bir leke geldi birde bugün ikindi vakti geldi başka hiç gelmedi sadece kasığımda hafif bir ağrı var
Gebe olma ihtimalin var canım acile git kan tahlili yaptır

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Resim için şimdiden özür diliyorum fakat bilginize ihtiyacım var. Ben 22 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm. 13. Günümde yani dün sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım pozitif çıktı akşamında da bu leke geldi sonra kesildi. Onunla beraber eşlik eden kasık ağrısı da vardı. Bugün sabah iç çamaşırımda herhangi bir leke yoktu az önce yine baktım 1 damla kadar yine kahverengi bir leke gelmiş sizce bu ne olabilir. Adetime de 2 gün var pcosum bu arada düzensiz adetlerim genelde. Geçen ay ilaç kullanarak 6 Ağustosta olmuştum bu ay da 6 Eylül de olmam gerekiyor ve göğüs uçlarımda da inanılmaz ağrı var beni bilgilendirir misiniz bu leke yerleşme lekesi olabilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 4469
Yerlesme lekelenmesi olabilir doktora gitmen gerekli ve sana folik asit versinler hiç değilse ultra sonda kese varmi yokmu öğrenirsin Allah gönlüne göre versin insallah

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Eger adet olmzsn devamı glmzse olablir Bi kan ver istersen hyrlısı olsn hakkında

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bence acile git canım en azından ne olduğu çıkar hamile olabilirsin

nisagltpk

Kayıtlı Üye
rank
Adet günümü bekliyorum kan tahlili için gecikirsem yaptıracağım ve bugün sabah ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı yine leke de 13. Gün akşam ve 14. Gün ikindi vakti geldi az birşey başka hiç gelmedi bugünde 15. Günüm ve testim yine pozitif çıktı sizce var mıdır gebelik

Tüm sayfalar yüklendi.